Yardım Debriyaj seti

yassintaskale

Azimli Üye
Doblo
Adı
Yasin
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Merhabalar 1.3 multijet doblo 2 aracıma geçtiğimiz hafta debriyaj seti değişimi yapildi kalkışta silkeleme sen dolayi sökülen sette yeni cikti (2021- 12. Ay üretimi yinede değişti ama debriyaj yukardan kavrıyor bu sorun normal mi silkeleme %90 gitti ama debriyaj yukardan kavrıyor debriyaj ayarı varmi yada alt veya ust merkez de sorun olabilir mi aracı kaldırmak baya güç oluyor tecrübeli arkadaşlardan rica ederim yardımcı olur musunuz.

Volanta tornadan geçmediyse yüzeyinde ki pürüzlerden dolayı titreme yapabilir bir diğer durum baskı balata yan sanayi kalitesizse de yapabilir ama volatın taşlanmamasından yapma ihtimali ağır orjinal parça kullandıysanız.

Usta denen sahis 3-4 defa taslatalim dememe ragmen bu arclariň volnatinin cukur oldugunu taslama yapılamadığını soyledi valeo takviyeli debriyaj seti takildi

Dosyalar

• IMG-20240708-WA0022.jpeg
    IMG-20240708-WA0022.jpeg
    1,6 MB · Okunma: 31
Volanta tornadan geçmediyse yüzeyinde ki pürüzlerden dolayı titreme yapabilir bir diğer durum baskı balata yan sanayi kalitesizse de yapabilir ama volatın taşlanmamasından yapma ihtimali ağır orjinal parça kullandıysanız.
Merhaba aynı sorun bende de oldu usta taşlama yapmamış titreme oluyor normal dedi birde bana daha kapısından geçmiyorum

Debriyaj kavraması otomatik sonradan ayar yapılmıyor.Dün yağ bakımı yaptırdım yetkili serviste D3 2014 aracıma motor yağı,yağ filtresi,hava filtresi,polen filtresi bakım sonrası aracım yıkandı tertemiz verildi.Bazı yerlerinde mıcır taş izlerine rotus yapıldı far ayarı yapıldı bakım için toplam 2700 lira ücret ödedim yetkili servise.Yetkili servis sanayiden ucuz boşuna sanayiye gidip saçma sapan parça ve ustalarla uğraşmayın yetkili serviste muhatabınız var karşınızda.Geçen yıl wastgeyt bozulmuştu sanayide sevdiğim sağlam bir ustama yaptırmıştım sanayide orjinal hava filtresi olmadığı için şu anda herkesin önerdiği filtrelerden olan yan sanayi wunder takmıştı.6 bin km olmuştu takılalı fakat filtre sökülünce inceledim kendinden geçmiş aracın performansı düşmüştü.Bakımdan sonra orjinal malzeme kullanımıyla olumlu manada farketti. Aracınızı,cebinizi ve vaktinizi seviyorsanız yetkili servise gidin.Bu zamana kadar 10 bin km'yi hiç görmedi bakım için en fazla 7600 km de bakım yapıldı serviste aracıma.

Back