Aracımdaki sorunu çözdük bunu sizlerle de paylaşmak istedim daha önce yazdığım gibi debriyaj pedalım da seviye farklı lığı oluştu fakat vites geçişlerin de ve kullanımda sıkıntı yaratmadığı için çok üstüne düşmedim bu yaz mersin e tatil e gitmek için yola çıktım kayseri mersin arası yaklaşık 390 km yol çok güzel niğde ye kadar çift şerit niğde ye gelmeden de otoban a giriliyor yani kaymak gibi yol 5 saatte gideceğim yere ulaştım sorunsuz bir şekilde 5.2 ortalama yaktı çok sıkıştırmadım 2 gün araçla işim olmadı 3 gün arabayı çalıştırdım geriye atacam cart sesi geliyor bir iki debriyajı pompaladım yine denedim aynı 1.2.3.4.5 vitesleri denedim geçiyor ama çok zor neyse geriye geçirdim doğru servise mersin deki yetkili servisi budum beni karşılayan arkadaşa sorunu anlatınca debriyaj silindirinin (debriyaj üst merkez) değişmesi gerekiyor dediler fiyat dedim 260 tl tamam dedim bir saatte değiştirdiler ve pedal da eski seviyeye geldi vites geçişleri de düzeldi pedal daki seviye farkı böyle bir sorunun habercisiymiş bilginiz olsun