DEBİMETRE HK.

MEVKU946

Onursal Kocaeli Yöneticisi
Adı
MEVLÜT KÜÇÜKTİFTİK
Modeli
Renk
GÜNBATIMI
ARKADAŞLAR;DEBİMETRENİN (MAF) SOKETİNİ ÇIKARIRSAM, MOTORUN ÇALIŞMASINA NE GİBİ ETKİ YAPAR.DİMEK İSTEDİĞİM DEBİMETREDEN BEYNE SİNYAL GİTMEZSE NELER OLABİLİR. BİLEN ARKADAŞLARDAN YARDIM MESAJLARI BEKLİYORUM. SELAMLAR MEVLÜT.

emmi debimetreden bayine sinyal gitmezse araç yakıt hava karışımını düzgün ayarlayamaz...araban çok yakar bol karaduman atar.yaktığının yarısını çiğ atar!

hem daha önce debimetreyle gaz pedali sensörünü kontrol ettir demiştik emmi.

ayrıca bu gün yaptığın çek valf denemesinde çek valfi söktükten sonra lamba yandıysa sorun çekvalfle ilgili olabilir...

Mevlut baba sana daha once yazmistim sanirim okumadin......senin su beyinin soketini bir sok...dikkat et bir kilidi var ac ve yerinden tirnaklarini kirmadan cikart.....sonra soketin pinlerine yani fislerin gectigi yere kontak sprey sikarak yerine tak ve araci bir dene ..banada sonucu yaz lutfen.....

Siteye koydugun ariza isiginin yanarken resmi.....kontak acikken cekip koymussun...kontak acikken zaten yanar o ...marsa basincada soner....

SELAM BAKİ BEY; BEYİN İŞİ İNCE İŞ GİBİ ONU BİLEN BİRİNE YAPTIRMAM GEREKİYOR.MOTOR ARIZA LAMBASINI DA TARİF ETMEK İÇİN KOYDUM HER ZAMAN YANMADIĞI İÇİN .USTALAR (DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM )GAZ PEDALİ SENSÖRÜNÜ DEĞİŞTİRDİLER SORUN ÇÖZÜLMEDİ ELLERİNDE BULUNAN ÇIKMA Bİ BEYİN TAKTILAR MAKİNAYA BAĞLADILAR SÖYLEDİKLERİ, SORUN BEYİNDE DEDİLER SÖKÜP BEYİNCİYE GÖNDERMEMİZ GEREKİR DEDİLER. BENDE YENİSİ NEKADAR DEDİM BİLGİSAYARDAN BAKTI SÖYLEDİĞİ RAKAM 2700 KÜSUR TL. BENDE ÇALIŞAN ARABA ,100 KM DE 7 LİTRENİN ALTINDA (UZUN YOL) YAKIYOR ÇALIŞIRKEN HİÇ STOP ETMEDİ 132 KM YE KADAR SÜRAT YAPIYOR.YANIP SÖNEN LAMBANIN VE ROLANTİDE KENDİ KENDİNE GAZ VERME NİN DIŞI DA DA BÜYÜK BİR SORUNU YOK. DAHA OLMADI LAMBANIN ÜSTÜNÜ BOYAYACAĞIM .GÖZÜME TAKILIP DURMASIN. SELAMLAR MEVLÜT.

Debimetre Nedir?

Bir borudan akan gaz veya sıvının hacim ve kütle cinsinden debisini kontrol eden, düzenleyen ve ölçen araç.

alıntıdır.

Back