D4 yakıt tüketimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seloo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Seloo

Daimi Üye
Doblo
Adı
Uğur
Kan Grubu
0 +
Meslek
Elektronik teknikeri
Aracınız
Doblo
Modeli
Trekking
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2015
Renk
Ateş kırmızı
Herkese merhaba
Aracım 1.6 premio 6000 km oldu bayramda memlekete (nallıhan) giderken (giden yollarıni iyi bilir) 100 tl mazot aldım 6 kişi valiz felan vardı. Dönüşte gene 6 kişi fakat bagaj ve arka camın önü tavana kadar doluydu 480 km gitti sizce nasıl?

@Seloo
Ortalama hiziniz kacti? araba kokluyo dedikleri bu sanirim

100 110 zaten çok hız yapılabilecek bi yol değil çukurlar, virajları karadenizin yollarına benziyor.

@Seloo
Valla başkanım ben Maxiyi 1.6 alalı ay oldu 60 lt mazotla 675 km gitti.motor acilmadigi için.

Ama çok az yakmış bravo

@Seloo
Çok iyi yakmış aracınız ben 100 tl yakıtla şehir içi 330 - 350 şehir sehir içi karışık 100 tl ile 450 km yaptım... gözlemlerime göre 5. viteste 90 - 100 km hızla gerçekten tasaruflu yakıyor..
Başarılı bir yakıt elde etmişsiniz

uzun yolda basmazsanız bu değerler yakalanabiliyor.güzel maşaallah.

İstanbul beylikdüzün de pompa atana kadar fulledim. Tokat ta köye kadar 780km gittim. Tekrar fulledim 145tl aldı. Hiç hız yapmadım. Ortlama 90km ile gittim.

@Sezgin Tok
İyi yakmış.
Sen kullanmadın Galiba

@oktay_1975
Ben kullandım abi. Babama mazot fişini gösterdim diğer fiş nerde diyor 🙂 bak yalan söyleme geçen geldiğinde 190liraya geldin diyor. Arabadakilerde şaşırdı yavaş kullanışıma.

@yasin35
Ben ilk aldığımda 8 litrelerden aşağı düşmüyordu ilerde iyice düşer.

2015 1.6 aldığımda gürses bayı çıkışı fulledim 720 km buda daha motoru açmadan biraz km olsun uzan yolda denicem Rize bi depo bakalım yapabilirmiyiz..?

@Abdullahklc
Beylikdüzü birmottan aldım maxiyi 675km bi depoyu bitirdi

şuanki ortalama tüketim değerim 6,5 litre 100kmde

1.6 premio 21000 oldu şehir içi 35 krş uzun yol 120 km ile 27 ila 30 krş arası 1.9 jtd bile bukadar yakmiyodu bir dönem km 50 krş gördük servis yazilim degiştirdi ama yinede yakıt sıkıntı

dah ne az yaksınki mazot pahalı araba ne yapsın🙂

yakıtınızı 100 km de nekadar yakıyor diye hesaplayın malum ülkemizde yakıt çok pahalı

Benim 2015 d4 1.3 şehir içi 6.6 lt yakıyor birazda agresif kullanıyorum

Back