D4 orjinal multimedia

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hira41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hira41

Yeni Üye
Doblo
Adı
Hira
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi, orjinal 7 inçlik multimediayı kullananlar var mı? 1)Tavsiye eder misiniz?
2)Ne kadara taktırdınız?
3)Resimlerini gönderebilir misiniz?

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi, orjinal 7 inçlik multimediayı kullananlar var mı? 1)Tavsiye eder misiniz?
2)Ne kadara taktırdınız?
İSTANBUL EFA MARİN OTO SES SİSTEMLERİ
@KORAY AHCIOĞLU GSM: 0535 835 21 21
SPONSORUMUZDURKENDİSİNDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
EFA MARİN OTO MÜZİK GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ (Koray Ahcıoğlu)
Kaynarca Mah. E-5 Yanyol Cad. 56/B Pendik, İstanbul
454179765_w0wusqC1PAkpqLq4ifBpe0aAA7Zc_Yr_P6DvDJjP3EY.jpg

2)Ne kadara taktırdınız?
Bu çok yeni çıktı bu yıl opsiyon olarak satıyorlar sıfır araçlarda. Eski 5 İnçlik ekranı olanlara takılıyor mu bilmiyorum.

Bu çok yeni çıktı bu yıl opsiyon olarak satıyorlar sıfır araçlarda. Eski 5 İnçlik ekranı olanlara takılıyor mu bilmiyorum.

Ben aracımı sıfır aldım, daha aldım bile diyemem sipariş verdim fakat 7 inçlik ekran için 4500 lira fiyat istedi bayi sizce verilicek özellikleri var mı?

Siz efa marinle görüşün 2 senedir kullanıyorum gayet memnunuz 2400 cıvarı bir fiyatı var ve cıkısları gayet iyi tv hariç her özellik mevcut onuda istersen ınt üzerinden izleyebılıyorsunuz ben öyle yapıyodum

Ben aracımı sıfır aldım, daha aldım bile diyemem sipariş verdim fakat 7 inçlik ekran için 4500 lira fiyat istedi bayi sizce verilicek özellikleri var mı?
Android auto ve Apple car play var. Telefonu bağlayıp ücretsiz navigasyon kullanabilirsiniz. Diğer türlü 5
İnçlikte hala var mı bilmiyorum ama tomtom navigasyon vardı haritaların yıllık güncellemesi 50 euro.

Back