D3 sis farı

zencireis

Aktif Üye
Adı
Serkan Dehmen
Modeli
Renk
Gri
Arkadaşlar d3 panaroma aracımıza sis farı taktırmak istiyorum maliyeti ne tutar? Bursada yaptırmış olan varmı ya da aramızdan yapabilen varsa yardımcı olursa sevinirim

D2'ye sis farı maliyeti yetkili serviste 300 TL.

Bizim araç d3 serviste yaptırmayı pek düşünmüyorum malum pahalı dışarda aksesuarcılarda maliyeti nedir ya da kendimiz yapabilirmiyiz

Parçacılara malzeme fiyatını sor. Üstüne maksimum 50 TL işçilik ekle.

Buarada yetkili servisin kullandığı malzeme kalitesi cidden fark ediyor. Orijinal sis farları malzeme kalitesi iyi.

Doğru diyosunuz ama aradada uçurum fiyat farkları oluyor

Hocam nete baktım şimdi. Yan sanayi sis farı takımları gittigidiyor'da 140–180 TL arasında. 50 TL de maksimum işçilik fiyatı var. Ortalama minimum 200 TL desen aradaki fark 100 TL eder.

Kararı sen ver artık.

Çevrendeki sanayilerde bildiğin bi aksesuarcı varsa git model seç zaten deler tesisatı çeker bağlar bide 8000k zenon tadından yenmez. Forum üyesi aksesuarcımız vardı onlarada danışabilirsiniz. En kötü kaminaripark a git biraz tuzlu olur ama Angel ve mercekli taktırırsın.

Eyvallah bakalım kafamıza yatanı taktırıcaz artık

Araç bursada istanbulda olsa giderdim kaminariye 🙂 bursada aksesuarcıları gezicez artık

(link)

(link)

bunlardan biri işinizi görür sanırım.

Benim D2'ye servisin taktıklarında lamba arkasında büyük beyaz plastik lamba+kablo koruma gibi birşey vardı. Bunların mercek arkası vs. açıkta mı?

Geçenlerde bir akşam yolculuk yapıyordum baktım karşımdan gelen araçların ara ara sis farları yanıyor
Çok şık duruyor Bende yakayım dedim yaktım Bendeki şansa bakın 🙂😉 biraz sonra yolda çevirme var beni durdurdular
Sisleri neden yakıyorsun dediler bende yanıkmı pardon farkında değilim falan dedim kapattım
Sonra evrak kontrolu yaptılar eksik bişey oladığından sisler için 88.00 tl cezası var yakmayın diye uyarı yaptılar
Belki biliyorsunuzdur ama yağışlı ve sisli havalar dışında sisleri yakmak yasak Bilginiz olsun

@www.akdenizelektronik.org
maalesef öyle ve bence çok saçma bir yasak.ha yakıyor musunuz meraklı mısınız derseniz kesinlikle hayır.ama yakanlara boşa ceza yazıyorlar diye düşünüyorum çünkü kimseye zararı yok en azından insanların gözünü almıyor.onunla uğraşacaklarına farları ayarsız olupta karşıdan gelenlerin gözünü rahatsız edenlere ceza olması lazım.

Gündüz yakılan sis farı göz almıyor ama maalesef gece yakılan sis farları göz alıyor .

Back