D3 Ses Sistemi

Sezgin Tok

Fenomen Üye
Adı
Sezgin
Meslek
Bilgisayar Destekli Üretim (CNC)
Modeli
Renk
Lal Kırmızı
Abilerim ve arkadaşlarım bu d3 orijinal hoperlörleri kulağımı gıcıklıyor. Resmen radyoyu açmıyorum.
Amfi li sistem yapsam garantiden çıkacak. Standart höperlörlerden alsam nasıl bir ses alabilirim. Önlere 13cm arkalara 10cm pioneer sony taksak nasıl olur? Bir an önce değiştirmek istiyorum.

Birde orijinal teyp çıkışları 4*0W dır? Kaç w dır?

ben amfi mini bass önlere mid ve arka hoporleri değiştirttim garantiyi etkilemedi ama etkilyedebilir ama gerçekten ses sistemi vasat şuan tam istediğim gibi öyle bangır bangır olsun diye değil net ve kaliteli ses için zaten mini bass var 20 cm kadar ama çok güzel bi ses oldu teypte amfi çıkışı var ama kaç olduğunu bilmiyorum

Aynen abi kaliteli ses az bide bass olsun tadından yenmez. İnternette amfi olmadan hoperlörden bas alamazsın diyorlar... Abi afedersin bu garanti
muahbbeti ota p*k* karışıyor. Amfisiz olmaz mı bu ses sitemi. Bass olmazmı?

benım doblodaki ses sıstemi görsen garanti felen dınlemezsız o derece 😀

Abi benden öte babam acaip pimpirikli. Bende sıfır arabanın garantisini bozmak istemiyorum. Kafayı yiycem. :acpsnr:

ufak sistem yaparsın ufak bas felen yapabılırısn sadece bas sesi alırsın ses kolanların değişmesi benimde ilk basta oyle basladım sonradan komple degıstım benım garantisi bitmişti garanti bitene kadar bekle bence yada sadece bas sesi alırısn

yada kolanlar iptal eder pandızot alırısn arkada 4 tane kolan koyabılırsın kapılar kalır sesını bıle duymazsın 4 tane kayık kolan ısını gorur garantıde sıkıntı olmaz

Bu hoperlörü taktırsam kapıya ve arkaya nasıl olur? Elektrik ile oynamıyoruz hoperlör değiştiriyoruz. Garantiyi etkilemez herhalde.
(link)
(link)

olur neden olmasın kablo bağlıyorsun oluyuor sorun olmaz 😀

Ses nasıl olur bas veya ses kalitesi. Focusun sony orijinalinden iyi olur mu? yada yakın. Onda ben amfi görmedim. Eğer o kadar olacaksa bana yeter.

bas fazla olmaz ses iyi olur bırazda bas olur cok az mitin yerını tumaz ama eskılerden iyi olur 😀

Desene abi tenekeye sopayla vur farkı olmaz 😀

Yarın fiat arıycam ciddi konuşucam yaptığınız ses sisteminin diye ne yapayım diycem bakalım ne diyecekler.

🙂🙂🙂🙂 bosa arama fabrika yaptı biz yapmadık derler 😀

Belki der sen al gel sistemi biz takarız. Demiyecek ama insan bekliyor işte 😀😀😀.

Abi yorumların için sağol İyi geceler.

iyi geceler dedim yap sen kolanlar yeter sana garantı bıttı zamanda yaparsın ztn istedin gibi

Back