D3 MÜZİK TESİSATI YARDIM

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
yeni dobloma da bi müzik tesisatı yaptırmak istiyorum fakat ben kesinlikle biyerlerini kesip biçtirtmem aklımda olanlar

ön kapılara 13 cm mid takımı
arkadaki kolonlara 8 cm orjinal yerine kaliteli hoporler
kaliteli bi bass
birde bunları kaldıracak kaliteli amfi

sizce hamgi markaları tercih ediyim birde burada gereksiz bi işlem var mı sizce mesela arakar 3 cm onları çıkarıp yerine kaliteli hopörler takamak mantıklı mı yoksa orjinallerimi kalsın önleride değiştirmeyip orjinalleri kalsa bana dezavantaj mı olur fikri olanlar paylaşırsa sevinirim benim amacam öle bangır bangır değil kaliteli ve net bi ses yani bası tizleri temiz ve net duymak

d1 dobloma böyle bi sistem yaptırmıştık çokta güzel olmuştu zaten bu sistemide şntde yaptırmayı düşünüyorum

bu işi çözse çözse koray çözer oğuz.

bence değiştirmişken bütün kolonları değiştir güzel olur.......Barış abide maxi ye yaptırmıştıya ses sistemi..... koray abi ye söyle aynısından yapsınlar sanada ben gördüm süper olmuştu 😀

d3 ün müzik sistemi gayet güzel aslında.

ne yaparsan yap ama orjinal yerlerine yap. hiçbiryeri deldirip kestirme 🙂

Bir tane Kenwood 800w subwoofer ve bir tane roadstar amfi aldım orjinal teybe bağlattım. Üzerindeki hoparlörler orjin. gayet güzel ses alıyorum fakat yüksek sesle dinlersen ön kapılardakiler zamanla cızırtı yapmaya başlıyor ama fazla abartı bi ses sistemi kurmicaksan böyle bir şey tavsiye ederim hem maliyeti ucuz oluyor.

herşeyi orjinal yerlerine yapıcam kesinlikle hiçbiyerini kestirmem zaten kesilip biçilecekse yaptırmam

bana biri daha söyledi saede bass ve amfi tak yeter diye ama orjinalleri yetmez diye korkuyorum bbirde amfşyi nereye bağlattınız

can zaten şntde yaptırmayı düşünüyorum birde kesinlikle teybi değiştirtmem

gerçekten kaliteli bişey istiyorum birazda paraya kıyarım diyasan infinity mid ler tek geçerim anfi olarakda güzel bişey alıp kicker cvr15 subwoofer bağla yıllarca kullan... ayrıca ben anfiyi bass kutusunun üstüne montajlattım en mantıklısıda o oldu bence

olabilir evet amfiyi baasın üatüne monte edebiliriz

Back