D3 maxi koltuklu- ARANIYOR !!

arsenlupen

Daimi Üye
Modeli
Renk
beyaz
selam arkadaşlar D3 kasa koltuklu maxi model doblo arıyorum
varmı elinde bulunan satmak isteyen yada satmayı düşünen.
temiz sıkıntısız bir araç arıyorum.

ben kullanıyorum sormak istediğiniz bişe olursa cevaplayabilirim

sorum yok kısa şase var bendede pek bi farkı yoktur.
tek kişisel sorum seninle ilgili arabanın sana göre ederi nedir ?

bana göre 40,000 verselerde satmam abi 😀 aracım 0 dan farksız sıfırıda 50,000 küsür. fakat 36,000 falan eder heraalde piyasa oyle http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-full-orjinal-hatasiz-gercek-elegance-171144720/detay bu araç bu fıyata giderse benimkininde ederi 36,000 falan ama abartıyo millet aldığı paraya vermek istiyo

bu arada o linkteki araç temize benziyo kmsi falan normal yani ama biraz tuzlu

osman sıfırlara çok zam geldi ikincielde arttı o yüden fiyatlarda uçtu

aynen ben 36,600e almıştım 2011de şimdi 52,000 falan heralde

orda yazılan fiyat eder fiyatı değil galericiler fiyatı yüksek tutuyo bunu gören sahipleride benimkide okadar eder diyo yapıştırıyo yüksek fiyatı. sahibindene pazarlık atıyorsun 500 lira düşüyo galerici 2-3bin lira düşüyor. ne oluyo galerici satıyo mal sahibi bekliyo benimki niye satılmıyo diye.

ben satmaya niyetlensem 34,500 falan isterim peynir ekmek gibide gder ama d4 maxi gelene kadarda satmam bide suanki arabamın donanımıyla aynımı olacak

ama şuda var galericilerde piyasada satılamayan bayilerden topladıklar arabalar oluyor kirada kullanılmış şirketten çıkma falan arada temizde oluyor ama binek kullanılan ile asla bir olmaz bizimkine 32 bin verdiler vermedim dedim işine geliyorsa 35bintl yoksa güle güle zaten şuan için sata niyetimiz yok arabalar çok pahalı sıfırlar uçtu ikincielde arttı

ayrıca galericiler eğer araba temiz ise güveniyorlar ise maksimum 1000tl düşüyorlar onun haricinde çok fazla düşmezler ama araba cacık ise dediğiniz gibi 3 bintl düşerler arabaya bağlı temiz araba zaten satılıyor

Bayii lerede temiz araba düsüyo takas falan yapiyolar fiyatlarida fazla degil biniciye temiz olsun 500 fazla olsun

Osman bayilerde temiz araba nadir oluyor zaten adam güveniyorsa arabaya bayiye takasa vermiyor kendi satıyor ama arada gelebiliyor tabi binici temiz arabaya fazla para vermeli vermezse alır kiradan çıkma bi araba uğraşır durur şuda var bazen kiradan çıkma temiz şirket arabasıda olabiliyor tek kişi kullanan arabalarda olabiliyor ama 100 arabadan 1 tanesi

parası olan uğraşmıyo abi geçen servise gittiğimde çok hoş arabalar vardı 2,el listesi almıştım içinden alınacak çok araba zaten bi tanıdığa d3 aldık o liste içersinden

Osman varda sen birde gerçek yüzünü gör bayilerdeki çoğu araba kiradan çıkma adamlar günlük kiraya verilen ikame araçları satıyor allayıp pulluyup satıyorlar ama mesele 1 yıl kadar önce 2011 d2 safeline geldi takasa 7000 kmde sıfır gibi araba geldi 1 saat içinde satıldı çok temizdi dediğin gibi parası olan bazıları uğraşmıyor

Back