D3 MAXİ CARGO KIŞ LASTİĞİ

farukgez

Azimli Üye
Adı
faruk
Modeli
Renk
beyaz
Herkese merhabalar,d3 maxi cargo için 195/60/16c kış lastiği araştırıyorum ancak pek bir seçenek bulamadım bu konuda bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim..

FireExit tarafından yazılan metin:
Aklında herhangi bir marka var mı?

Belli bir markaya odaklanmış değilim ancak düşük kaliteli bir lastikte almakta istemiyorum..

Bu aksam internetteki lastik firmalarına baktım ama bu ölçülerde lastik bulamadım fiyatları ne kadar acaba bilgin var mı?

farukgez tarafından yazılan metin:
Bu aksam internetteki lastik firmalarına baktım ama bu ölçülerde lastik bulamadım fiyatları ne kadar acaba bilgin var mı?

Mutlaka vardır... İstiyorsan 205/60/16 da deneyebilirsin...

gecen sene d2 ye 185/65/15 ararken az kulanılmış 195/65/15 almıştım kullanımda sıkıntı olmamıştı d3 içinde aynısı olabilir düşünülebilir..

gecen sene d2 ye 185/65/15 ararken az kulanılmış 195/65/15 almıştım kullanımda sıkıntı olmamıştı d3 içinde aynısı olabilir düşünülebilir..

205 serisi daha kolay bulunduğundan , daha ucuzdur...

195/60/R16 ölcüleri lastik firmalarının otomobil değilde hafif ticari araçlar kısmında bulunuyor yani yük lastiği ebatında kolay bulunuyor otomobil kısmında pek 195/60/R16 bulunmuyor

bende lastiklerimin ebatını değiştirmeyi düşüyorum 205/55/R16 olarak Fire Exit kullanıyor zaten bu zamana kadar sorun yaşamamış heleki istanbul gibi bir yerde yaşadığı halde heryer engebeli yol cukur çakıl çamur ne ararsan 😀

http://www.lastik24.com/Urun/lassa-205-60-r16-92h-snoways-era-kis-lastigi_99 yaklaşık 4 adet 1000 tl 🙂

hangi şehirde yaşıyorsunuz

d2 kullananlar lastik konusunda çok şanslı 🙂d3 lerin lastiği bayağı pahalıya geliyor..

fransız ürünü ile ilgili link silinmiştir. Tekrarlanmaması dileği ile "Dark Knight"

İstanbulda yaşıyorum.

seçtiğiniz lastik kış lastiği istanbuldada öle kış lastiği gerektirecek pek bir durum olmuyor bence ama yinede kara sizin tabiki çünkü orjinal lastikleri pirelli ve çok kötü

http://www.lastik24.com/Urun/goodyear-205-55-r16-91h-efficientgrip-lastik_98

paylaşım için teşekkürkler

Araç sürekli iş nedeni ile anadoluya çıkıyor ondan dolayı önüme nasıl bir hava koşulu çıkacağı belli değil bu yüzden kış lastiği ihtiyacım var hatta bu akşam uşaktan manisaya geçerken kuvvetli yağmur vardı ve üzerinde ki orjinal lastikler yağmurda pek sıkıntı yaratmadı hatta sert bir harekette bulundum gayet güzel tepki verdi lastikler..

çivili lastik var onlardan alın 😀 güzel bir teknoloji valla

Bu ebatlarda çivili olanları daha da pahalıdır sanırım 🙂 ben çivisiz ucuz olanı araştırmaya devam edeyim..

arkadaşım ben yaklaşık 8 yıldır kış lastiği kullanırım.tavsiye olarak sava ve lassayı önerebilirim.bu iki lastiğin birbirine göre üstün özellikleri var...

örneğin savanın diş yapısı çok agresif.ama sanırım lastik hamuru lassadan daha yumuşak.yada agresif diş yapısı tutunmayı arttırıyor.ancak bu agresif diş yapısı normal asfaltta aracı biraz zorluyor gibi...

lassanın diş yapısı daha soft.asfaltta biraz ses yapsada sava lastiklere nazaran daha uyumlu.ancak savanın tutunması daha güçlü diyebilirim.

istanbulda kullanacaksan ve ara sıra şehir dışına uzun yola çıkacaksan ben sana lassayı tavsiye ederim.ama sık sık yoğun kar ve buz olan yollara çıkacaksan sava almanı tavsiye ederim.aynı ebad ve endexlerdeki sava ve lassa lastiklerin fiyatları üç aşağı beş yukarı aynıdır.

Back