D3 kapı altı ezik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Goauld
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Goauld

Yeni Üye
s.a bugün dar bi yerde virajı alırken kapının altındaki parçayı kaldırıma dokundurup ezdim kapıda bi hasar yok ama alttaki parçada baya bi ezik oldu bu parçanın adı nedir arkadaşlar yedek parça olarak bulunur mu veya düzeltilmesi çokmu masraflı zahmetli bir iş olur yedek parça olarak bulunuyorsa alıp degiştirmek daha mı mantıklı olur önerileriniz nedir.

Öncelikle geçmiş olsun marşpiyel den bahsediyosanız auto king halleder diye düşünüyorum

geçmiş olsun.değiştirmenizi gerektiren bir durum yok.düzelttirilir.

Usta parcanın adı Ömer'in de dediği gibi Marşpiyel. Parça değişikliği çok zahmetli ve gereksiz olur. Biraz çektirir biraz çekiçler az bi macun üstüne de boya atıldımı hem ucuza hem kolayca kurtulursun. Yapıldıktan sonra yanlara basamak yaptırmayı düşünebilirsin. Bazıları sırf bu sürtmelerde araç hasar almasın diye basamak takıyor...

yanlara basamak taktırmayı düşünüyordum zaten hatta bu hafta sonu taktırıcaktım ama malesef yetişmedi kazaya 🙂 şansın bu kadarı işte bir ustaya gösterim bakalım ne kadar ceza kesecekler.zaten park ederken dükkanın karşısına kaldırıma denk gelecek şekilde park ediyorum gözüme görünmesin diye cız ediyor valla :s çok bişey tutmaz inşallah sagolun bilgiler tavsiyeleriniz için arkadaşlar

geçmiş olsun bencede değiştirme düzeltirler güzel bir şekilde

geçmiş olsun.

geçmiş olsun

Back