d3 cam rüzgarlığı tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan duhan13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

duhan13

Onursal Adana Temsilcisi
Doblo
Adı
osman duhan
Kan Grubu
0 +
Meslek
Elektrik Teknikeri
Aracınız
Doblo
Modeli
Elegance
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2011
Renk
granit gri
Herkese hayırlı akşamlar. Arkadaşlar aracıma rengi matlaşmayan deforme olmayan cam rüzgarlığı arıyorum. önce kullandığım rüzgarlığım deforme oldu sökmek zorunda kaldım. Sizden istediğim kullanmış olduğunuz ve memnun kaldığınız d3 rüzgarlığı varsa nerden aldığınızı ve markasını söylerseniz çok iyi olur...

@duhan13

Bende d4 var çok araştırdım d3 ile d4 lerinki aynı sahibinden.com da en düşük 50 tl ye kadar var ama kaliteli ama kalitesiz orasını hiç bilmiyorum. Bende gözümün görmediği şeyi almak istemedim aşşa mahallede aksesuarcı var oradan bakıcam arkadaş taktırmıs d3e 75 tl almışlar güzel duruyordu parlak siyah 🙂

bazıları cama rahat oturmuyor.kasmadan oturmasına dikkat edin. yapıştırtmadan cama deneyin. ben taktırdımıştım. önler süperdi.arkalar kasıyordu. açıldı.bende arkaları sökmüştüm.geçen hafta dolu yağınca şoför tarafı kırıldı. bende tereddütteyim.

Suan ben 2. Ruzgarligimi taktim 50 liraya almistim solma kasma gibi seyler olmadi simdilik bakalim zaman ne gosterecek 🙂

@duhan13
4 YILDIR bende de solma olmadı.ama arkalar kasıyordu.

Arabayi sicakta deterjanla yikayinca oluyo genelde solmala yakiyor ruzgarligi. Dikkat etmek gerek

Facebook ta Tevfik araçlı veya Nedim çiftçi ile bağlantı kurun cam rüzgarlıgı satışı yapıyorlar size yardımcı olurlar.

DSC_0004.jpg

ben bunu taktım netten almıstım takarken bı kaç yerden slıkonlada yapıstırdım saglam oldu Cogu arkadasım begendı şık kıbar dedıler

Back