D3 almak istiyoruz

UğurBalci

Fenomen Üye
Doblo
Adı
Uğur
Kan Grubu
0 +
Meslek
İşçi
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2015
Renk
KURŞUN GRİ
arkadaşlar d2 yi satıp d3 almak istiyoruz gecen bi fiyat araştırması yaptık galariceler 2010-2011 model full+full d3 ler 30.000 tl den başlıyor km ise daha 50.000 km. ama bir türlü güvenemiyoruz Fiata baktık oradada bi d3 vardı 105 bg full+full 46.00 tl civarındaydı aslında biz full+full istemiyoruz sadece abs esd yolkuş kalkıs sistemi hiz sabitleyici arka otomatik camlar birde start-stop 1.3 75 bg motor olsun bize yeter fiaattan boyle bır arac talep edebilirmiyiz yani sadece bunlar olsun desek fiat aracı tasarlayıp verirmi ve fiyat ağagıya düşermi

sadece dediğin bir çok özellik var arkadaşım 🙂 Ürün gamında olmayan model harici sizin için araç üretmez. istediğiniz modelde sunulan opsyonel donanımlar neyse onların içinde olduğu bir araç üretir. Bunun için donanım sayfasını iyi inceleyin

http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/ticari/yenidobloCombi_donanimpopup.aspx

arkadaşlar d2 yi satıp d3 almak istiyoruz gecen bi fiyat araştırması yaptık galariceler 2010-2011 model full+full d3 ler 30.000 tl den başlıyor km ise daha 50.000 km. ama bir türlü güvenemiyoruz Fiata baktık oradada bi d3 vardı 105 bg full+full 46.00 tl civarındaydı aslında biz full+full istemiyoruz sadece abs esd yolkuş kalkıs sistemi hiz sabitleyici arka otomatik camlar birde start-stop 1.3 75 bg motor olsun bize yeter fiaattan boyle bır arac talep edebilirmiyiz yani sadece bunlar olsun desek fiat aracı tasarlayıp verirmi ve fiyat ağagıya düşermi

zaten dediklerin özellikler ile full oluyor ayrıca yeni dobloda 75 hp yok 90 hp var

imkan varsa fullünü alın bence 1,3 premio zaten o donanımları dybamice yada elagance ekltseniz premio parasına gelir

senin için en mantıklı 1.3 premio olur dediğin özelliklerde bir doblo istiyorum desen git premio al derler😀

neden 1,3 en ideali 1,6 zaten vergi farkıda yok yakıtta okadar fark etmiyor ben derimki 1,6 al 1,3 e bulaşma aldığıp kullandığında ne demek istediğimi anlarsın.

neden 1,3 en ideali 1,6 zaten vergi farkıda yok yakıtta okadar fark etmiyor ben derimki 1,6 al 1,3 e bulaşma aldığıp kullandığında ne demek istediğimi anlarsın.

1,3 bencede iseal yakıtı az çekiş kuvvetli tabi 1,9 gibi olmaz ama çoğu arabayı tokatlar

1,6 da ideal ama tabi ona biraz daha eklemek lazım

bilgiler için teşekürler arkadaşlar

senin dediğin özellikler full+full oldu zaten.

anlaşılan biz premiyo alıcaz pek uzun yol yapmıyoruz 2-3 senede bir uzun yola cıkıyoruz 1.3 ideal diye düşünüyorum

anlaşılan biz premiyo alıcaz pek uzun yol yapmıyoruz 2-3 senede bir uzun yola cıkıyoruz 1.3 ideal diye düşünüyorum

doğru tercih *tup*

aklın yolu 1 dir😀

benimki 1,9 sattığım zaman alacağım ya 1,6 olur yada 2,0 olur 1,3 le uğraşmak zor çoğu şeyin fiyatı uygun olabilir ama yakıtta okadar fark edeceğini zannetmiyorum benim 1,9 doblo var geçen memlekete gittim uzun yolda 100-110 diliminde 220 krş yaktı aynı yolu opel korsa ile gittim 2,07 krş yaktı bence büyük motor herzaman daha iyi

sizin için hayırlısı olsun

aynen kardeşim büyük motor uzun yolda az yakıyor.hemde sürüş keyfi güzel.

Back