D3.. 2012.. 90 Hp 2011 Km Yakıt Denemesi

Silinmiş Hesap

Yeni Üye
Tamamen uzun yolda toplamda 27 saat içinde 2012 km yol yaptım. Genel suratım 120 130 arası kullandım. Mazotu ucuz petrollerden 4.05 TL den aldim. 518 liralık mazot harcadım. İlk kez uzun yolda deneme şansım oldu.uzun yolda oldukça seri ancak devir çok yükseldiği için motor sesi rahatsızlık vermeye başlıyor ..bor süre sonra..bu yazımı özellikle 1.6 sahiplerinin okumasını istiyorum..1.6 ile o yolu yapmış olsaydım ne kadar mazot harcadım.

geçen hafta ankara dikili arası 750 km 97 km ortalama hız ortalama tüketim 5,9 lt ile geldim ayağımada yakıtada acımadım ama bazen ipin ucu kaçtı 140 a dayandım bence mükemel yaktı yüküde yaklaşık 200 kg 2 kişiydim arabam tutmayım beni diyordu üstelik arabam 110 000 de.

(link)

linke tıklayabilirsiniz 1.6 yakıt

@Nadirbayrakci
100 km de 5.7 lt yakmışsınız. Ben 1.5 ay evvel stock 1.6 ile yaklaşık 400 km yol yaptım 110 km ile kullanmaya çalıştım genwlde ve 4.7 lt yaktı. Eğer 120-130 ile seyretseydim 1 lt ekleyelim aynı sizinki kadar yakardı herhalde. Avantajı şu ki 6.vites olduğundan bağırmadan 2200 devir civarı olurdu kanaatindeyim... Şu an yazılımlı, bu halini uzun yol deneme fırsatım olmadı.

@Nadirbayrakci Yakıt olarak 5.7 normal dobloların daha az yakmasını bekleyemeyiz zaten reklam konusunda haklısın her konuda aynı reklam bıktırıyor

815 kilometre yolda 46 litre yakti 2012 1.3 ) aracda iki kisi ve bebek vardi. Bizden haric arac doluydu. Yaklasik yolcu ve yuk toplam 500 kilo ilave vardi. Otobanda 110 km hizla yaklasik 400 km ve kara yolunda 85 km hizla 415 km yol yaptim. 212 lira aldi depo opet ecoforce 4.63 liradan

@Nadirbayrakci
değerli nadir ağabeyim ecufastın reklamı ile ilgisi yokidir 1.6 sahibi olarak yazını iyi okudum lakin orda belirtilen ecufasttan önce ve sonraki yakıt durumlarına bakman için sana örnek vermiş oldum ister bakarsın ister bakmazsın sana kalmış bi durumdur.

@Nadirbayrakci

gereğini yaparız sorun yok
üyeliğiniz boyunca hep yakıt performans tüketim yazılım konularına yazmışsınız.
sizin bu en iyisi dediğiniz yazılım firmasının bir temscisi misiniz? Bu işten bir çıkarınız mı var?
Evet biz ecufast öneriyoruz. Bunu sosyal sorumluluk projelerimize maddi destek verdiği için değil, bunu buluşmalarımıza destek verdiği için değil, bunu yüzlerce yaptığmız kargoyu ücretsiz olmasın da parmağı olduğu için değil, bunu yapılan yazılımın arkasında durup en ufak sorunda motor yaptırmaya kadar gidebildiği için değil, bunu yüzlerce doblo yaptırdığı için değil, bunu ADAM gibi adam olduğu için öneriyıoruz e reklam ediyoruz. İşinize gelmiyorsa başka forumlara ailelere gidebilrisinz. Reklam edip beni atın demenize gerek yok.

BU AİLENİN YAZILIM SPONSORU ECUFAST TIR.
SORUN YAŞAYAN VARSA KEFİLİ TEAM DOBLO DUR. SORUN VARSA İPTAL EDERİZ.
BUNDAN RAHATSIZ OLAN VARSA DA İLETİŞİME GEÇSİN SİLELİM ÜYELİĞİNİ.

Ekran Alıntısı.PNG

Back