D3 1.6. 2011 premio araci aldik konu kitlesin

emin evim emin mi dostum?çok söylentiler var da?

emin gibi.inşaallah sıkıntı çıkmaz.fuzülden 2 araç almıştık aynı sistemle amcama.hiç bir sıkıntı çıkmamıştı Allah'a şükür.

EminE' den evmi aldınız araba mı ? Parayı niye alıyorsunuz anlamadım*dull*

eminevim evin parasını veriyor.istediğiniz yerden ev alabiliyorsunuz.

nasıl oluyor bu sistem...faiz yokmu,ne kadar ve nasıl para alacaksınız?nasıl geri ödeyeceksiniz
?

nasıl oluyor bu sistem...faiz yokmu,ne kadar ve nasıl para alacaksınız?nasıl geri ödeyeceksiniz
?

faiz yok.organizasyon katılım bedeli var.iki tipi var.biri çekilişli.biri vade ortası teslimi.ben vade ortası teslimi şeçtim.140,000 tl.96 ayda ödeyecem.48. ayda bana 140,000 tl verecekler.geçen sene 8,000 tl organizasyon parası verdim.başka faiz falan birşey yok.taksitler 1500 tl sabit.artış yok.
daha fazla ayrıntı için http://www.eminevim.com/default.aspx inceleyebilirsiniz.

isteyen ilgilenen arkadaş olursa benim görüştüğüm müşteri temsilcisinin cebinide verebilirim.katılmak isteyipte benim ismimi verirsenizde referans olduğumuz için çekilişle falan 2 günlük tatil çıkar belki.😀 burası muhabbet tabiki de.

faizsiz olduğu için çocuklarda büyümeden bir dikili taşımız olsun dedik ama hayırlısı bakalım.

hayırlısı mehmet abi

?

faiz yok.organizasyon katılım bedeli var.iki tipi var.biri çekilişli.biri vade ortası teslimi.ben vade ortası teslimi şeçtim.140,000 tl.96 ayda ödeyecem.48. ayda bana 140,000 tl verecekler.geçen sene 8,000 tl organizasyon parası verdim.başka faiz falan birşey yok.taksitler 1500 tl sabit.artış yok.
daha fazla ayrıntı için http://www.eminevim.com/default.aspx inceleyebilirsiniz.

isteyen ilgilenen arkadaş olursa benim görüştüğüm müşteri temsilcisinin cebinide verebilirim.katılmak isteyipte benim ismimi verirsenizde referans olduğumuz için çekilişle falan 2 günlük tatil çıkar belki.😀 burası muhabbet tabiki de.

faizsiz olduğu için çocuklarda büyümeden bir dikili taşımız olsun dedik ama hayırlısı bakalım.
Allah ev alana yardım ediyor. Bunu bizzat yaşadım. Neticede hayırlı bir iş yapıyorsun paranı israf etmiyorsun, yanlış işlerde kullanmıyorsun. Umarım daha kısa sürede kapatırsın borcunu. Ben de mevcut evimi ssatıp eminevim vasıtasıyla daha geniş bir ece geçmeyi düşünüyrum ama tam sistemi bilmiyorum. Gidip konuşmam lazım.

[blur][/blur]
kardeşim ben aracımı satmayı düşünüyorum.ilanda da yazdım 1,000 tl lik lastik jant takımıda var.lastiklerim yıpranmasın diye aracımı alınca orjinal sac jant alıp kışlıkları onlara taktırmıştım.yazlıklar kendi orjinal jantlarında.o yüzden fiyatı biraz yüksek.

hayırlısı ile kafana görede bir şey bulursun inşaallah.

Nasipse kismetse mehmet abimizle anlastik yarinda kredimiz cikarsa ins doblosunu alicaz.

[blur][/blur]
kardeşim ben aracımı satmayı düşünüyorum.ilanda da yazdım 1,000 tl lik lastik jant takımıda var.lastiklerim yıpranmasın diye aracımı alınca orjinal sac jant alıp kışlıkları onlara taktırmıştım.yazlıklar kendi orjinal jantlarında.o yüzden fiyatı biraz yüksek.

hayırlısı ile kafana görede bir şey bulursun inşaallah.

Nasipse kismetse mehmet abimizle anlastik yarinda kredimiz cikarsa ins doblosunu alicaz.

hayırlısı olsun herikiniz içinde güzel bi doblo almış olursunuz

Mehmet abimizin doblosunu almayi cok istemistik temiz ve titiz birisi ama maddi ve kredi sıkıntısı yuzunden mecburen vazgectik.ve kendisinede soylemistim kredimiz cikarsa alicaz diye kendisinide dun den buyana ulasamiyorum teline ne diyim kizmet

hayırlısı olsun herşey kısmet

hayırlısı...

hayırlısı olsun.yolda iken denk gelmiş demek ki.bugün görüştük.hafta sonu Ankaraya gitmiştim.

Arkadaslar d3 doblomuzu aldik 2012 model 36 binde siyah confor paket konu kapatilabilir
Hayırlı olsun. Allah Kaza Bela vermesin.
Kaça aldınız? kaza boya var mı ?

hayırlısı olsun ALLAH kaza bela vermesin 1,6 mı 1,3 mü?

Tsk arkadaslar metalik siyah 1.6 confor hata boya yok 36 binde orj arac kople yani ful krom kapli koltuk kilifi bugun yaptirsan 1500 tl gecer fiyatina gelince 32.750 tl sizce nasil sadece muayne gecikti oda kusursuz gecti suan keyifle ve zekle biniyorum

1.6 multijettin tadi bambaska

hayırlı olsun recep abi 🙂

güzel fiyata almışsınız özellikle 1 2 ay sonra ikincielde artacak sıfırı liste fiyatı 49 bin küsür oldu zamlarla o yüzden güzel fiyata almışsınız nettede yavaş yavaş piyasa artıyor zaten

en kısa zamanda fotoları görmek isteriz

hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin

Back