d2'mizi aldik. sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

@sukru56 tesekkurler hocam ve gecmis olsun adiniza uzuldum 🙁

@Cetin amin hocam sagolun Allah kimseye kaza bela vermesin.

@doblo vip premio tesekkur ederim hocam. Kitapcigi okumaktayim su an. Sanirim tork beygir devir iliskileri mevvuttur kitapcikta. 2500 devirde kullanmaya ozen gosterecegim 🙂

Dun sigortam net 1200 teklif vermisti kasko+sigorta. Bugun ankara sigirta bayisi ile yuz yuze gorustum. 4 sene onceki fiat uno muz ile kaza yapmistik. Sanirim bu sebepten oturu 2500 kasko 1250 trafik sigortasi cikti. Peki sigortam net bir hata mi yapti ben anlamadim..

sadece sigorta 1250 mi ? anlamadım

kasko + sigorta ise plakada 34 sanırım normal gibi

@kardelenkurt

hayır kasko + sigorta 1200 tl. 34 plaka. bunlar sigortam netin verdiği fiyatlar.
ankara sigorta ile yüz yüze görüştüm. 1250 trafik sigortası, 2500 kasko verdiler. yani toplamda 3750. sigortacıda şaşırdı. 4 sene önce sattığımız uno'nun kazasından dolayı böyle çıktığını düşünüyor.
Asıl merak ettiğim, madem bir hasarımız var. sigortam net nasıl oluyorda 3 katı ucuza yapabiliyor?

Bu sigorta sirketleride iyice abarti bi kazadan bukadar fark olmasi sacma bu kadar fark odeyip kaskoyu yaptirmak mantikli olmayacak zaten arabadaki hasari cebinden yaptir nerede ise ayni paraya gelecek

şimdi kendim internetten teklif aldım malum siteden. 1510 kasko + 640 trafik sigortası çıktı. neyse tekrar arayacağım dünkü uygun fiyatı verirlerse kasko ile yaptıracağım yoksa kaskoya gerek yok bu uçuk fiyatlarla.

o araçta annenizin üstüne mi idi.aracınız hayırlı olsun.güle güle kullanın.

@MEHMET78

evet malesef öyleydi.. :/

o zaman babanızın ya da kendinizin üstüne geçirin gitsin.

babamın yaşı 50'yi geçti benimde 22 olduğu için bize de pek farklı çıkacağını düşünmüyorum açıkçası. daha ilk günde sıkıldım bu trafik + kasko meselesinden 🙂

Diğer konuya da yazdım buraya da yazayım. Generaliyede bakabilirsiniz. Hatta şuan da İstanbul'dan teklif alanlara iç dış araç yıkama hediye ediyorlar.

teşekkür ederim axa'ya da bakacağım çok övmüşler kasko olarak.

Back