d2'mizi aldik. sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

t0LgA

Daimi Üye
Adı
Tolga
Modeli
Renk
Crono Gri
Merhaba arkadaslar. Araba alma fikri aklimizda yokken enistemlerin doblosunu sattigini ogrendik. Araci sifir almisti kendisi. Sifirdan beri tek sofor olarak sadece haftasonlari ve senede bir kez giresuna git gel yaparak kullandi. Arac 2007 mayis ayinda alinmis 0 km olarak. Arac bildigimiz bir aracti. 1,3 premio modeli. Aldigindan beri torpidosunda ortusu ve koltugunda kilifi vardi. 57000de arac. Lastikleri gecen sene orjinal ebatlarda petlas olarak alinmis. Haliyle fazla km yapilmadigi icin sifir gibiler. Akusu degismis yeni. Bakimlarinda orjinal parcalar kullanilarak ozel serviste yapilmis. Simdi tekrar bakimi geldi onu biz yaptiracagiz. Ocak vergiside var. Bu sekilde 25000tl ye aldik. Arac orjinal bu arada. Aksesuar vs yok. Kaza boya yok. Sizin fikirleriniz nelerdir? Birde sigortam netten fiyat aldik kasko ve trafik sigortasi 1200 tl. 34 plaka. Kasko full. Araci emekli olmasi ve yas grubu uygun olmasindan dolayi annemin uzerine yaptik. cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Hayırlı olsun öncelikle cok iyi yapmışsınız bildik bir araba alarak yabancı aracta ne çıkacağını bilmiyorsunuz boya yok diyorlar boya çıkıyor motorda birsey yok diyorlar motorda sorun çıkıyor km orjinal diyolar km oynuyorlar vs o yuzden en iyisini yapmissin bende senin gjbi hala oglundan aldim arabayi kafam rahat fiyati 1-2bin lira asagi olabilirdi allah tekerine taş degdirmesin

@yigitefe amin Allah hepimizin aracinin tekerine tas degdirmesin. İnternette cok arastirdim ayni sekilde temiz gozuken araclar ( tabi sahibi yalan soylemiyorsa) 26-27 fiyatindaydi. Bu devirde tertemiz arac bulmak cok zor fiyatini fazla onemsemeden aldik. Daha once dogan slx vardi sifir gibiydi arabasi. Arabayi nasil titizlikle kullandigini bildigimiz icin hic suphemiz yok. Kitapcik yedek anahtar vs hersey mevcut. Ekstradan alarmda var arabada. Bu kadar takintili ve titiz bir adam hemde akraba oldugu icin hic tereddut etmedik. Bu arada aracimizin rengi yeşil-gri arasi. Grono gri olarak geciyor sanirim.

Ayni zamanda arac kendine ozel park yerinde duruyordu. uzerine yagmur kar degmemis bir aracti. Park yeri tam kapali sayilmasada aracin uzerinde bir cati mevcuttu.

Senin icine sindiyse hic sorun yok milletin lafina aldirma ben bir ay araba aradim iyi bir arac bulamadim tesadüfen hala oglundan aldim millet pahali ticari vs dediler ama benim icim rahat cokta memnunum

Peki tum filtrelerini degistirmek istiyorum. Yagida degisecek. Arac 60000e geliyor. 11000km olmus yag ve filtreler degiseli suan 57500 de. 60000e kadar beklesem sorun olur mu? Bir de orjinal olarak filtreleri ve yagi nereden temin ederim?

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Belki fiyatı 1 - 2 bin fazla vermişsiniz ama temiz araba almışsınız içiniz rahat olsun. Ben 2 sene aradım en sonunda bi arkadaşımın arkadaşından aldım yine tanıdık sayılır. Boya değişen yok tertemizdi.

Yaglar 10000 lik yağlardır değiştirmek iyi olur arac servis bakimli diyorsun filitreleri yagida serviste degistirirsen iyi olur diye dusunuyorum

doblonuz hayırlı olsun eğer binmek için alınıyorsa temiz arabya herzaman 2 bin tl falan fazla verilir bence

bence çok iyi yapmışsınız güle güle kullanın 50 binde sıfır gibi araba

Herkese cok tesekkur ederim. Binmek icin aldik. Oyle ise en kisa zamanda bakima gidecegiz..

hayırlı uğurlu olsun hocam çiçek gibi araba almışsın ben öyle bulup alabilsem içinde yatarım odamı paylaşırım 🙂 bende aldığımda d1 ime fazla verdim ama aldığım adam akraba falan değildi güvendik adama hakkaten güvendiğimiz kadarda varmış arabada hiç bi sorun yok sadece orjinal aküsünü değiştirdim geçen yıl.. profilimdeki cannom 2005 model

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Bakımını hemen yaptırın bence.

60da değilde 57de girsin bakıma çok problem değil.

Parçalarını ise şehrinizde bulunan uyelerimiz yardımcı olacaktır. Opar kutusunda satılmasına dikkat ediniz.

Arkadaşlar teşekkür ederim. amin hepimize kazasız belasız yolculuklar. evet bakıma gireceğimiz kesinleşti şimdiden.. opar orjinal parça sanırım?
arabayı alınca akılda şüphe kalmaması iyi oluyor. aracı bugün aşağı yukarı 100km sürdüm. daha önce fiat uno'muz vardı onunla kıyaslamayacağım tabi. kuzende kia picanto var. direksiyonu vitesi olsun dobloya göre felaket takoz. iş yerinde de focus 3 kullanıyordum debriyajı pamuk gibiydi. şimdi doblonunki de yumuşakla sert arası geldi çok fazla yormuyor. vites konumu ve geçişleri olsun beğendim. debriyajı biraz aşağıda kavrıyor sanırım biraz titretiyorum. kaç devirde sürmem gerekiyor bu aracı? 1. vites çok kısa ve kalkışta baya hantal. enişte 2500 devirde sür en uygunu o dedi ama 2500de araç çok bağırıyor gibi geldi bana. sanki 2000 devir çok ideal gibi geldi ses ve gidiş açısından. bu arada daha sonrada hatırlamak adına buraya not alayım "57650km" de satın aldım.

Aracin hayirli olsun...

Tolga hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. Bende senin aracın aynısını haziranda 25500 tl ye aldım. Araç çok temiz.Çok memnunum.

Tesekkurler hosbuldum 🙂 demek ki temizligine gore fiyati normal bir araç almisiz🙂

Hayirli olsun temiz arac her zaman kazandirir siz de satmayi dusunurken daha fazlasina satarsiniz piyasaya gore. bilinmedik arac alip uste masraf yapma riskinden cok cok iyidir.(misal aracimin km si ile oynadiklarini sonrafan ogrendim 🙂 )

Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.

Arabanizi 2500 devir civarinda kullanin zamaanla alisirainiz kendiniz hissederek kullanin en ddogru o sekilde kullanabilirsiniz

Back