2008 Model 1.3 Doblo Combi Active 65000Km
Sağ ön çamurlukta lokal boya ve sol ön kapıda lokal boya var içi dışı tertemiz satmayı düşünüyoruz
Aracımız nekadar eder ölü fiyat vermeyin lütfen.
yeni kasa alacğız sorum 1.3 mü alalım yada 1.6 mı
@Sezgin Tok
Arkadaşlar hakikaten forum 1.3 mü 1.6 mı konularıyla dolu
hangi konuda olursa olsun 1 konu açmadan önce lütfen önce forumdaki eski konuları araştıralım
Birde resim eklemden evvel ekliyeceğimiz resimlerin boyutunu küçültmenizi rica ediyorum.
Bir de biz neden ölü fiyat verelim ki? Galerici değiliz hoş. En mantıklısı siz bir araç satış sitesine bakın web'den. Oradan arama kriterlerinden kendi aracınıza muadil başka araçların km. ve yaş gibi kriterleri seçip karşılaştırma yapın.
Ben 1 hafta kadar önce kendi 2012 model D2 kasa doblomu 31.000 TL'ye sattım. Araç 24.000 km.'deydi. Boya ve kaza yoktu.
Arkadaşlar Hakikaten araba piyasasının tavan yaptığı dönemdeyiz
Arabayı satsammı ne yapsam diye düşünmeye başladım
her yıl vizeye götürmekten bıktım vizeye giriyoruz anında geçiyoruz kusur yok ver muayene parası işinden gücünden kal cabası
Fiatın 500 L gözüme şirin gelmeye başladı 😀
linkteki ilana bakın benim araç 30 000 ilandaki araç 75 000 km de modelleri aynı
(link)
@MEHMET78
Tel numarası var sanki resim ekleyememiş gibi
olmazsa gündüz arar teyit ederiz
ama yinede araba piyasası çok yükseldiği gün gibi ortada
@asaglam
256 km yol gidiş dönüştü yolculuğu gece yaptım gidişte ara ara yağmur yağıyordu
gönüşte silecekler durmadan çalışarak sağanak yağmurda döndüm
Zaten şu ikinci el fiyatlarına bakarsanız sıfır almak kesinlikle daha mantıklı. 2011-12 model 1.3 dizel Linea almaya kalktım. Ama millet uçmuş resmen. Keza sadece 4 tekerlek 1 direksiyondan ibaret 1.5 dizel Clio'lar da fiyatta tavan yapmış durumdalar. Millet 1.2 motor benzinli sedan Clio'ya bile ne paralar istiyor.
@EAB53
Pahalılık sadece araba piyasasında değil pazarda sebze meyvede el yakıyor
Esnaf olduğum için biliyorum yılbaşından bu yana piyasada çok kötü kriz var
dolar nerelere gitti ekonomi olarak hiçte iyi değiliz çok ciddi kriz var
Pazar ve sebze-meyve için bir şey diyemem. Ama araç piyasası arttı. Ben yüksek vergi ve her sene muayene olayından kurtarmak ve biraz da sedan araç kullanmak istediğim için araç değiştim. Ama araç ilanlarına bakarken açıkçası D2'yi sattığıma pişman oldum. Araç satmak kolay ama almak çok zor. Ne araçlara neler istiyorlar. Aracın ederini geçtim artık. Millet ederi üzerinden bir de kâr etme arzusu içinde. Sanki araç değil de 1 kg. peynir veya zeytin satıyor. Artık herkes galerici olmuş. Git sıfır al daha iyi.