D2 lamba arızaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreNL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EmreNL

Azimli Üye
Adı
Emre
selamun aleykum dostlar. 2008 d2 aracimda surekli olarak sis lambasi ve park lambasi arizasi aliyordum ve dikkate alip yaptirmiyordum. bugun yolda giderken arka arkaya sinyal lambasi arizasi stop lambasi arizasi vs surekli arizasi uyarisi verdi ve hâlâ yolda giderken bu ariza uyarilirini vermeye devam ediyor. henuz aracimi elektrikciye goturmedim umarim beyinden ileri gelen bir masraf cikarmaz. sizin dusunceniz nedir lambalardaki herhangi temassizliktan mi bu arizalari aliyorum, beyin kaynakli midir, yoksa akü kaynaklimidir yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler dostlar..

ayrica suan farkettim dortluyu yaktigimda sol arka sinyal lambasi sagdakine gore zayif yaniyor..

Connect problemi
Arka lambaların soketi temassız sen bike yapabilirsin

tesekkurler hocam deniyeyim bi
selamın aleyküm benzeri bir arızayı bende yaşıyorum 2007 d2 im var. araçta tüm ampuller sağlam ve yanıyor. park veya kısalar açıkken frene basıldığında 5-6 sn. sonra park lambası arıza ışığı yanıyor freni bırakınca sönüyor. bende beyin arızası olmasından korkuyorum. sorununuzu nasıl hallettiniz acaba. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

selamın aleyküm benzeri bir arızayı bende yaşıyorum 2007 d2 im var. araçta tüm ampuller sağlam ve yanıyor. park veya kısalar açıkken frene basıldığında 5-6 sn. sonra park lambası arıza ışığı yanıyor freni bırakınca sönüyor. bende beyin arızası olmasından korkuyorum. sorununuzu nasıl hallettiniz acaba. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Şaşı problemi var sizde arka stoplarda oluyor genelde ve elekrikci gideriyor sizde frene basınca oluyor onlarda bir sıkıntı vardır.Büyük bir sorun degil

Şaşı problemi var sizde arka stoplarda oluyor genelde ve elekrikci gideriyor sizde frene basınca oluyor onlarda bir sıkıntı vardır.Büyük bir sorun degil
teşekkür ederim.

Merhaba 2012 doblo da
Sinyal arıza stop lambası arıza hatası veriyor.arkadaki tüm ışıklar eskisine göre sönük ve cılız yanıyor.sintalllerin sıklığı da arttı.sorun neden olabilir

Arka stop grubunu komple söküp soket, kablo ve ampulleri kontrol edin. Gevşeme ya da erimeden kaynaklı temassızlık vardır. Kablo değiştirmeniz gerekebilir. Eliniz yatkınsa kendiniz yapabilirsiniz. Yoksa bir oto elektrikçi sorunu çözecektir.

Teşekkür ederim.

Back