dooblo Aktif Üye Kayıt 10 Şubat 2012 Mesaj 57 Adı ibrahim Meslek Memur Modeli Renk Füme 29 Haziran 2019 #1 D2 kasa doblo combinin motor suyu bosaltma muslugu nerededir. Antifiriz degiaimi yapacagim suyu nereden bosaltmamiz gereken muslugu bulamadim
D2 kasa doblo combinin motor suyu bosaltma muslugu nerededir. Antifiriz degiaimi yapacagim suyu nereden bosaltmamiz gereken muslugu bulamadim
dooblo Aktif Üye Kayıt 10 Şubat 2012 Mesaj 57 Adı ibrahim Meslek Memur Modeli Renk Füme 30 Haziran 2019 #2 dooblo demiş ki: D2 kasa doblo combinin motor suyu bosaltma muslugu nerededir. Antifiriz degiaimi yapacagim suyu nereden bosaltmamiz gereken muslugu bulamadim Hepsini görüntüle... Musluk yok galiba bende alt hortumu cikarttim bosalttim daha iyi oldu ne var ne yok akti gitti.
dooblo demiş ki: D2 kasa doblo combinin motor suyu bosaltma muslugu nerededir. Antifiriz degiaimi yapacagim suyu nereden bosaltmamiz gereken muslugu bulamadim Hepsini görüntüle... Musluk yok galiba bende alt hortumu cikarttim bosalttim daha iyi oldu ne var ne yok akti gitti.
Tek6545 Aktif Üye Kayıt 19 Haziran 2018 Mesaj 83 Adı Berk Kan Grubu 0 + Şehir Manisa Meslek Serbest Modeli Araç Yılı 2001 Renk Yeşil 1 Temmuz 2019 #3 Galiba radyatör sol üst köşede benden biliyom
EmreNL Azimli Üye Kayıt 24 Şubat 2016 Mesaj 37 Yaş 39 Adı Emre 6 Temmuz 2019 #4 musluk yok radyator alt veya ust hortumlardan birini cikarip bosaltacaksin