D2 2.vites

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iissoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

iissoo

Onursal Üye
Adı
İsmail
Meslek
iklimlendirme
Modeli
Renk
Beyaz
1,3,4,5 te sorun yok 2. vitese atarken log diye ses çıkıyor her defasında aynı sesi çıkıyor ilk aldıgımız günden beri var ama normaldir fln diye birşey demedim .. babama götür arabayı diyom götürmüyor servise .. normal midir bu ses ?

ismail öncelikle arabanın garantisi var neden servise gitmiyorsunuz hemen servise gidip gösterin

sese gelince

bu arabanın vites geçişleri sert mi yoksa normal mi arabanın şanzıman yağını bi kontrol ettirin

bu ses gelirken geçişlerde zorluk var mı ban ses eğer bi zorluk yaratıyorla 2, vitesin dişlisinden geliyor olabilir bence derhal servise gösterin daha sonra başınıza iş açmayın

normal geçiyo sadece log diye ses yapıyo

ozaman işte 2, vites dişlisinde bi problem olabilir bence ses devam ederise muhakkak servise gidin

benim arabada da geri vitese geçerken cartlama oluyor. bunun çözümü var mı

adamın arabayı götüresi yok birşey olmaz dio

adamın arabayı götüresi yok birşey olmaz dio
kardeşim çok üstüne düşüyorsan servise götür bak ne yapıyorlar
çok ısrar edersen şanzumanı değiştiriyorlar 0 arabanın şanzumanı değişirmi ya en iyisi öyle binmek ne yapacaksın sen illa çok dert ettiysen götür bakalım.

babam bana arabayı vermez ehliyet yok

aracı tam durdurup debriyaja bastıktan sonra biraz bekleyip geri vitese takın, yada debriyaja bastıktan sonra önce 1. veya 2. vitese takıp sonra geri vitese takın. paspasıda kontrol edin debriyaja tam bastığınıza emin olun.

aracı tam durdurup debriyaja bastıktan sonra biraz bekleyip geri vitese takın, yada debriyaja bastıktan sonra önce 1. veya 2. vitese takıp sonra geri vitese takın. paspasıda kontrol edin debriyaja tam bastığınıza emin olun.

teşekkür ederim...

*tup*

*tup*

fiatlarda bu ses ezelden beri gelir sekromenç ile ilgiliymiş ama durup takılırsa ses olmz ki doğrusuda budur zaten

fiatlarda bu ses ezelden beri gelir sekromenç ile ilgiliymiş ama durup takılırsa ses olmz ki doğrusuda budur zaten

doğru tespit doğru cevap ..konu çözüme kavüşmüş.. kilidi bastım..😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back