Ziyapasali Daimi Üye Doblo Kayıt 16 Ekim 2015 Mesaj 172 Yaş 29 Adı Ömer Kan Grubu A RH - Şehir Adana Aracınız Doblo Modeli Vip Motor 1.9 Td Araç Yılı 2004 Renk SahraBeji 5 Aralık 2015 #1 D1 orjinal subwofeer mevcutmus ama şu anda çalışmıyor içindeki kaç cm dir ne yapmam gerek nasıl bişey takmam gerek yardımcı olur musunuz ?
D1 orjinal subwofeer mevcutmus ama şu anda çalışmıyor içindeki kaç cm dir ne yapmam gerek nasıl bişey takmam gerek yardımcı olur musunuz ?
Sezgin Tok Fenomen Üye Kayıt 24 Aralık 2014 Mesaj 5.020 Adı Sezgin Meslek Bilgisayar Destekli Üretim (CNC) Modeli Renk Lal Kırmızı 5 Aralık 2015 #2 Kardeşim elin yatkınsa sök bi cetvelle ölç aynı ebatta güzel bi woofer tak keyifle devam et.
Sezgin Tok Fenomen Üye Kayıt 24 Aralık 2014 Mesaj 5.020 Adı Sezgin Meslek Bilgisayar Destekli Üretim (CNC) Modeli Renk Lal Kırmızı 5 Aralık 2015 #3 Sana zahmet söktüğünde detaylı ressimler bekliyorum senden sağlo sollu hatta kutunun ölçülerini yazarsan çok makbule geçer 🙂 bana bagaj lazım ne zamandır aklımdaydı koltuk altına woofer koymayı düşünüyorum.
Sana zahmet söktüğünde detaylı ressimler bekliyorum senden sağlo sollu hatta kutunun ölçülerini yazarsan çok makbule geçer 🙂 bana bagaj lazım ne zamandır aklımdaydı koltuk altına woofer koymayı düşünüyorum.
Ziyapasali Daimi Üye Doblo Kayıt 16 Ekim 2015 Mesaj 172 Yaş 29 Adı Ömer Kan Grubu A RH - Şehir Adana Aracınız Doblo Modeli Vip Motor 1.9 Td Araç Yılı 2004 Renk SahraBeji 6 Aralık 2015 #4 Kayık baglatacam arabaya o zaman ustaya söylerim bakar ederi ney nasil olur sizinle paylaşırım
Ziyapasali Daimi Üye Doblo Kayıt 16 Ekim 2015 Mesaj 172 Yaş 29 Adı Ömer Kan Grubu A RH - Şehir Adana Aracınız Doblo Modeli Vip Motor 1.9 Td Araç Yılı 2004 Renk SahraBeji 6 Aralık 2015 #6 Hoparlörmus benden yeni öğrendim daha deneme fırsatım olmadi