M mustak Yeni Üye Kayıt 1 Şubat 2018 Mesaj 2 Yaş 58 Adı mustafa Kan Grubu 0 - Şehir Ankara Modeli Araç Yılı 2004 2 Şubat 2018 #1 arkadaşlar 2 sene önce aldığım doblonun yedek anahtarı yok.merkezi kilit var alarm aldım bağlantı için ne yapmalıyım m.kilit beynini gormem lazım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar 2 sene önce aldığım doblonun yedek anahtarı yok.merkezi kilit var alarm aldım bağlantı için ne yapmalıyım m.kilit beynini gormem lazım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Ekrem Onursal Üye Kayıt 14 Ocak 2010 Mesaj 889 Yaş 43 Adı Ekrem Meslek Beyaz Eşya Modeli Renk Beyaz 2 Şubat 2018 #2 merkezi kilit için extra bir beyin yok. merkezi kilit işini body beyin yapıyor. oto elektrikçiye yaptırmanız tavsiyedir Dosyalar d1.PNG 117 KB · Okunma: 246
merkezi kilit için extra bir beyin yok. merkezi kilit işini body beyin yapıyor. oto elektrikçiye yaptırmanız tavsiyedir
YASİNAÇIKYER Saygın Üye Doblo Kayıt 9 Haziran 2016 Mesaj 398 Yaş 38 Adı YASİN Kan Grubu AB RH + Şehir Ankara Meslek EMLAK TAHAKKUK Aracınız Doblo Modeli Cargo Motor 1.9 Jtd Araç Yılı 2003 Renk BEYAZ 2 Şubat 2018 #3 şemada belirtildiği gibi benim aracın alarm kutusu şoför tarafındaki sigorta panelinin içinde