D1 2003 model hoparlör

osmanakcyn

Daimi Üye
Doblo
Adı
Osman
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.9 Jtd
Araç Yılı
2003
Renk
Beyaz
Selamün Aleyküm sevgili team doblo ailesi d1 2003 model 1.9 JTD cargo tipi Doblomda ses tatmin etmiyor normal olarak orijinali üstünde ama iyileştirmek istiyorum ses kalitesini neler önerirsiniz üstündeki teyp orjinal teyp onu belirtiyim neler önerirsiniz subwoofer anfi istemiyorum daha değişik neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

Ön kapılara kompenant takılabilir. Ancak amfi olmadan ne derece verim alırsınız bilemem. Bana kalırsa kapıları ve göğüslüktekileri kompenant yapıp arkayı da mid takımı ile besleyebilirsiniz. İç hacim geniş olduğu için tatminkar bir akustik yakalanabilir. 😉

Arkaya mid takımı öne tweeter ve komponent takım atarsın. Amfi atmadan ne kadar tatmin edici ses alırsın o da meçhul. Eski Ford Courier aracıma yaptırmıştım, bu setten memnundum. Fiyatı zararına veriyorlar desek yeridir 🙂 bi göz at derim. (link)

Kesinlikle önce bir teyp takin derim. 4x50 watt, mümkünse 250 400 tl arası sony pioonner. Önlerdeki hoparloŕ bence güzel. Ben teyp taktim bana yetiyor. Arkaya iki tane oval 6x9 lük takarsanız gümbür gümbür olur..

Zaten amfi siz de bu kadar olur 😉 ama tatmin olursunuz...

Eyvallah çok teşekkür ederim işiniz gücünüz rast gelsin

Back