Çok üzücü lütfen hız yapmayalım

2009_premio

Fenomen Üye
Adı
Hanefi BOZKURT
Meslek
İngilizce Öğretmeni
Modeli
Renk
GRANİT GRİ
Az önce arkadaşım geldi yoldan ve 100 metre önünde kaza olmuş anlattı, doblo 150 civarı hız ile gidiyormuş. düzce mevkiinde içinde 8 kişi olan doblo tekeri patladığı için yoldan çıkmış 4 ölü 4 yaralı var 🙁
buyrun haberlere düşmüş

(link)

video
(link)

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin. çok dikkatli olmak ve kurallara uymak lazım. 🙁

Allah rahmet eylesin.

off off insanın içi parçalanıyo. 🙁

Allah rahmet eylesin 150 hiz malesef bizim araclar icin cok iki ay kadar once dbakir siirt arasinda aracta 9 kisi varken on teker patlamisti bizimde sukurler olsun yol duz ve 80 85 anca hizim vardi agir agir kenara cekmistim belki daha hizli olsam benzer bir haberde yerimi alirdim Lutfen hiz konusunda dikkatli olalim sadece haberi okumak bizi ne hale getiriyor bi de basimiza geldigini dusunun Allh korusun canim sıkıldı valla

Hem hız yüksek hem lastiklerin üzerinde bir belirteç var 81T filan yazıyor hızla alakalı olduğunu okumuştum oda uygun değil ve lastiklerde eskiyse olabilir ama aşırı hız pismanlıktır

Mekanları cennet olsun. Haberi alan yakınları için çok zor bir an

Allah yakınlarına geride kalanlara sabır versin, arkadaşım arabasını kenara çekmiş yardım etmek için ama durum çok kötüymüş ve insanları o halde görünce kötü oldum yardım çağırmaktan başka bişey yapamadım dedi. 🙁 araba o hızla ağaca çarpmış ve orada asılı kalmış.

Cok kotu ALLAH rahmet eylesin hiz gercekten felaket

Evet hiz kötü ama bide gaz pedalı ayak altindayken dusunebilsek keşke 🙁 offf.

hem 8 kişi hem 150...

facia geliyorum demiş!

beyler bakın kullandığımız kombilerin azami yük kapasitesi 600 kg dır.birde bunun üzerine 150 vurursanız aşırı ısınan lastik balon yapar ve gümler.

zaten bir çok kullanıcı lastikleri alırken düşük endexli lastik alıyor.hep söylüyorum hız ve yük endexlerinden taviz vermeyin.

aracınız için tavsiye edilen endexin altına düşmeyin.orijinal ebatlardan şaşmayın.

Allah rahmet eylesin,lütfen kurallara uyalım uymayanları uyaralım.

Tamam kaza ve kader Allah'tan ama ihmaller üst üste geliyor yahu...
Bizim sınıfımızdaki araç kullanan kişiler, kış lastiği uygulamasında özellikle polis çevirmesin de üç kuruş ucuz lastik olsun mantığını kullanıyor. Hatta çıkma lastik kullanan var.
Bir de neredeyse 80'er kilodan 8 kişi binmiş arabaya. O lastik o süratte o ağırlığa nasıl dayansın? Hele bir de alınan lastiğin yük ve hız indeksine dikkat edilmediyse çok yazık oluyor. Daha geçen akşam konuştuk lastikler çok önemli diye.

Allah rahmet eylesin ölenlere, yaralılara da acil şifalar versin. Lütfen dikkatli olalım ihmaller zinciri oluşmasın, Allah kimseye kaza bela vermesin inşaallah. 🙁

Rabbim mekanlarını cennet eylesin amman dikkat arkadaşlar izlemesi bile çok acı...

Allah rahmet eylesin 🙁 kaza geliyorum demis

Allah rahmet eylesin.dikkat şart.ama bazen insanoğlu gaflette bulunabiliyor.

kazayı gören arkadaşım lastiklerin kabak olduğunu söyledi. gerçekten büyük ihmal var

Back