çok garip şeyler oldu

jcannor

Azimli Üye
aracıma bu akşam amerkian park takerken bağlantıları yaptım. amerikan modülü ısındı ancak sinyaller yanmadı. kısa devre mi oldu noldu anlamadım.. araca bindim flaşörleri yaktım gösterğe paneline çok hızlı bir şekilde yanıp sönüyordu ancak dış lambalaırn hiç biri yanmıyor. kontağı açıp kapadım gösterge paneli çok anormal. yol bilgisayarı kısmı yanı yanıp sönüyör kedini sıfırlamış saati felan sıfırlamış.sigorta panelinden çıt çıt ses geliyor göstergeler çok anormal hatta aracı çalıştırdıktan sonra devir saati stopp edince rolantide takılı kalıyo tekrar yarım kontak yapınca 0 a geliyo.. sizce noldu arabaya naptım ben masraf mı açtım yine basıma

geçmiş olsun.

kısa devre olmuş belli, amerikan park sisteminde modül ısınıyorsa o dandiktir, çok fazla çeşidi var ve kaliteli olanları fazla ısınmaz, dandik olanları el değmeyecek gibi ısınır. Çok araç yandı bu amerikan park yüzünden.

amerikan park modülünü sökünce hala sorun devam ediyorsa servis yolu görünüyor.

modülü soktüm sigarto aklıma geldi sigorta atmış arka silecek sigortası ile değiştirdim herşey normale döndüsorun halledildi 😀 ohh be rahat bi uyku atalım

Hadi gecmis olsun... hayirli olsun..

geçmiş olsun

teşekkürler arkadaşlar işte bu foroumu çok seviyorum en ufak sorunda bile yardıma koşuyorsunuz. iyki varsınız team doblo.. arkadaşlar ben aranızda yeni sayılırım stickerı nası temin edebiliriz

teşekkürler arkadaşlar işte bu foroumu çok seviyorum en ufak sorunda bile yardıma koşuyorsunuz. iyki varsınız team doblo.. arkadaşlar ben aranızda yeni sayılırım stickerı nası temin edebiliriz

Forumu ve facebook sayfamizi takip et kardes.. sticker konusunda calisma var yakinda sonuclanir..

geçmiş olsun çözüldüğüne sevindim 🙂

Back