çizik giderici kalemi kullandım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geremy

Onursal Kurucu
hafta sonu 10 tl civarında satılan çizik giderici kalemi ilk önce bordo renge yakın palio da sonrada benim mistik gri dobloda denedik.
her iki araçdada taş vuruklarına hiç etki etmiyor.
derin çiziklere fayda etmiyor.
yüzey çizikleri hakikatten gideriyor.özelliklede koyu renkde inanılmaz kapatma yapıyor.
ilk sürüldüğünde su renginde ama hemen boya rengini alıyor.
hatta diyebilirimki rötüş boyasından daha yakın tonda oluyor.
taş izlerinide kapatsa hemen alacaktım.

arkadaşlar bu tür ürünlerin ..kapatma özelliği aslında yok..bildiğim bir şey var..boyanın aslında sağlam olan yüzeyinden çalma yapar..yani boyayı kaldırır ..götürür ..rötüş istenen yeri kapatır...o an için yapılan işlem yararlı gibi olsada ...zamanla işlem yapılan o bölgede matlaşma yada ton farkı ortaya çıkması olağandır...

geremy tarafından yazılan metin:
hafta sonu 10 tl civarında satılan çizik giderici kalemi ilk önce bordo renge yakın palio da sonrada benim mistik gri dobloda denedik.
her iki araçdada taş vuruklarına hiç etki etmiyor.
derin çiziklere fayda etmiyor.
yüzey çizikleri hakikatten gideriyor.özelliklede koyu renkde inanılmaz kapatma yapıyor.
ilk sürüldüğünde su renginde ama hemen boya rengini alıyor.
hatta diyebilirimki rötüş boyasından daha yakın tonda oluyor.
taş izlerinide kapatsa hemen alacaktım.

abi derin çiziklere 3-4 kat vurman lazım.bide kalem orijinalmi?

ERCAN tarafından yazılan metin:
arkadaşlar bu tür ürünlerin ..kapatma özelliği aslında yok..bildiğim bir şey var..boyanın aslında sağlam olan yüzeyinden çalma yapar..yani boyayı kaldırır ..götürür ..rötüş istenen yeri kapatır...o an için yapılan işlem yararlı gibi olsada ...zamanla işlem yapılan o bölgede matlaşma yada ton farkı ortaya çıkması olağandır...
Arkadaşlar benim boyacım da aynını söyledi.Dikkat edelim lütfen...

Back