citro.en nemo

10bin kmde bir gidip ortalama 400 tl vereceğime 35 bin kmde 750 veririm berat. nasıl olsa garanti bitene kadar servise mecburuz.

doğru abi bende o yağı geçen sene öğrendim dayımın passatı var almanyada yaşıyor 30 binlik yağ koyuyor burda 160 tlydi sanırım

10bin kmde bir gidip ortalama 400 tl vereceğime 35 bin kmde 750 veririm berat. nasıl olsa garanti bitene kadar servise mecburuz.

aynen.hele bizim gibi olduğunuz yerde servis yoksa çok daha avantajlı.

servis var abi de yılda 45 bin kmden fazla yapıyorum. fiorino 4 servis yapar nemo 1. 🙂

aslında bizim dobloların 10 bin bakımını ben yapabilirim 😀

anahtar olduktan sonra sıkıntı yok ama 1.6 ların yağ filtresini çok pis yere koymuşlar.biraz zor.

1.2 ninki kolay abi
evet. diğer modelleri görmedim ama 1.2 nin altına yat, iki eline güveniyorsan çevir çevir çıkart, o derece..

tek sıkıntı şanzıman yağını kontrol etmekte

tek sıkıntı şanzıman yağını kontrol etmekte
ben alttaki şanzıman fotoğrafla muayeneden kusursuz geçtikten sonra araç liftte iken ustaya şanzıman yağı eksilmiş mi dediğimde 10 (galiba) alyenle açıp, parmağını batırdığında eline şanzıman yağı geldi, yağın durumu ve seviyesi iyi demişti. 1.2 nin yağ filtresini söküp takmaktan daha kolay yani..

1.4 ün şanzıman yağını bi tane tüpün içinde yağ var onunla kontrol ediyorlar hortum sokuyolar oraya

eyvallah. güzel bilgi.

hani hdi 2 milyon km yapıyodu muktijete dönmüşler nedeni nemp ve bipper satılmıyor o yüzden 1.3 koymuşlardır ama bu bakım aralığı saçma ani 35 bin bi hava filitresi gitmez gerek yok o kadar uzun kullanmaya

kendi sitelerinde hala 1.4 hdi var 1.3 görünmüyor bende hiç duymadım ama

oğuz fiyatlar bölümünde mevcut 1.3 motor. ama multijet yazmıyor hdi yazıyor. ayrıca hava filtresini de kendin değiştirebilirsin 10binde bir. onun için servise gitmeye gerek yok.

Fiorino, Nemo, Bipper'dan birini alacak olsam; tercihim Nemo Vizyon olurdu. 🙂

Fethi abi, 35 bin km doğrumuymuş? Öğrenebildin mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-ayin-son-firsati-inallar-da..yeni-nemo-vizyon-1.3-hdi-75-hp-122251110/detay

Bu ilanda belirtmişler.
35000 km doğruymuş galiba arkadaşlar. 🙂

bana msj yollayan da bu firmaydı.

fiorinodan şaşmazdım o tip araç alacak olsaydım.

Back