ÇeliK Jant

birkan

Azimli Üye
çelik jant ların boyası cizildi ve parlaklıgıda gitti eski haline nasıl getirilebilr aydınlatırsanız sevinirim.

birkan tarafından yazılan metin:
çelik jant ların boyası cizildi ve parlaklıgıda gitti eski haline nasıl getirilebilr aydınlatırsanız sevinirim.

Boyacılar yeniden boyayıp vernik atıyorlar yenisinden ayırt edemezsiniz

premio2007_55 tarafından yazılan metin:
boyatmak deyilde kromsa tekrar kaplattır.dedigim gibi burasa tam yeri

çelik diyor müdürrr. bende krom jant olsa büyük puntolarda yazarım. KROM JANTLARIM çizildi die 😀

aynalı aynalı cafcaflı jantlar krom

krom-jant.jpg

kromaj işi ucuz bişey değil ama. Sadece krom jantı parlatma 250-300 lira

ilgili link

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-jant-krom-kaplama-ve-parlatma/detay
15263285tur.jpg

bana göre her kaplama jantin kromu dökülüyo bi aradan sonra... tabi krom kaplanmadan önce jant zimparalandigi icin tam dökülsün böyle kalsin bi ara tekrar kaplatirim da diyemiyosun.. sonra al başına belayı

ben gördüm bi kaç kez boyacıda. sıfır kadar temiz ve güzel oluyor inan. boyanın üzerini vernikliyor jant sıfır gibi ışıl ışıl parlıyor. dökülür dökülmez malzeme ve işçilik kalitesine göre değişir tabiki 🙂

birkan tarafından yazılan metin:

daha önceki aracımla küçük bir akarsudan çay gibi bişey geçerken patinajdan dolayı çelik jantlar bayağı bir aşınmıştı boyaları pul pul olmuştu boyacıya müracat ve güzel bir boya ardından ince bir vernik yeni jant alınmış gibi sıfır oldular*clap*

Back