barismanco
Yeni Üye
Arkadaşlar selam öncelikle bugün aranıza katıldım bende
2005 model doblo premio var bende de
araçtan çok memnunum ancak teybi beni deli ediyor
mp3 çalmıyor ve onu da geçtim pc de hazırladığım track cd leri de keyfine göre okuyor çoğu zaman okumuyor
bi cd yi okutmak için yüz kere sokup çıkarmak da hiç keyif verici bir olay değil takdit edersiniz ki
teybini değiştiremiyormuşum sanırım o yüzden gidip bi pioneer mp3 çalar almadım hala
aklımda iki fikir var
birincisi cd çalarının kafasını veya başak bir devresini değiştirip bu makineyi mp3 çalar hala getirebilir miyiz
ikibcisiyse teybe bi müdahaleyle line-in girişi yapıp ipod bağlayarak müzik dinlemem mümkün olabilir mi
bu iki konudan birinde veya ikisine de yardımcı olacak birileri varmı
şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
2005 model doblo premio var bende de
araçtan çok memnunum ancak teybi beni deli ediyor
mp3 çalmıyor ve onu da geçtim pc de hazırladığım track cd leri de keyfine göre okuyor çoğu zaman okumuyor
bi cd yi okutmak için yüz kere sokup çıkarmak da hiç keyif verici bir olay değil takdit edersiniz ki
teybini değiştiremiyormuşum sanırım o yüzden gidip bi pioneer mp3 çalar almadım hala
aklımda iki fikir var
birincisi cd çalarının kafasını veya başak bir devresini değiştirip bu makineyi mp3 çalar hala getirebilir miyiz
ikibcisiyse teybe bi müdahaleyle line-in girişi yapıp ipod bağlayarak müzik dinlemem mümkün olabilir mi
bu iki konudan birinde veya ikisine de yardımcı olacak birileri varmı
şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.