Cargo 2520

minibuscu59

Onursal Üye
Adı
Barış KUŞKU
Kan Grubu
B RH -
Meslek
Şoför
Modeli
Araç Yılı
2009
Renk
Metalik Giri (Linea)
Buda benim şirket araçlarından biri 2520 çok yıpranmış iç bakmamışlar daha plaka bile 06 biz ilk meslek kuralı olarak ekmek yediğimiz araç kendimizin olması bile kendimizin gibi bakmasını öğrendik
vmlvqz.jpg

Yuk varken aragaz cekiyo musun.hele yokuslarda vites duserken 🙂

akkını fazlasıyla veriyorum ali kardeşim 23 yıllık ömrümüzün 13 yılı kamyon otobus üstünde geçmiş aragasızsız kullanırsak şanımıza yakışmaz 😀

Allah kaza bela gostermesin kolay meslek değil her babayigitin Harcı değil kamyona cikma

@b_ates27
amin kardeşim yapçak başka çarem yok baba mesleğinden başka başka bildiğim meslek yok babadan bunu öğrendik bu işi yapıyorum çokta seviyorum ölene kadar allah sağlık verdiği sürecede yapıcam inşallah

İnşallah zaten bir mesleği sevmessen o meslek ne olursa olsun yapamazsın

aynen kardeşim ben meslek lisesinden bilgisayar okudum evdekiler yalvardı yükseğini oku diye ama sevmiyordum ben şoförlüğe aşıktım 😀

Aynen abi bende ortaokul mezunuyum babam o kadar dedi oku ben okumadım elektrikciligi sevdigimden elektrikci olduk çıktık 😀

@b_ates27
boşver kardeşim yaşayarak öğrenmek en iyisidir sen böyle mutluysan önemli olan o benim ilkokul mezunu arkadaşlarım var benden bir kaç büyük çoğu üniversite mezunundan daha mutlu sen mutlysan gerisi boştur

hayırlı işler Barış

kolay gelsin beya

Kolay gelsin kızan hayirli isler kazasiz belasiz surusler.

Allah isini gücünü rast getirsin barışım.

Barış eksosu kücük tüpmu bunun 😀 😀

Back