Carbon Clean sonrası..

kolega20

Azimli Üye
Doblo
Adı
Mustafa ÖZDEN
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Elegance
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2011
Renk
Beyaz
arkadaşlar karbon temizeme yapıldıktan sonra aracın yakıt tüketiminde bi değişiklik oluyormu.Yaptıran arkadaşlar varsa cevab verirlerse sevinirim.Daha önce toyota sevisinde çalışan bi arkadaşım karbon temizlemeden sonra yakıt tüketiminin arttığını söyledi.Buda kafama takıldı.Kendi dobloma ve kayınpederimin palio suna yaptırmayı düşünüyordum.Aslında ben sürekli enjektör temizleyici dizel katkısı kullanıyorum ama muallaktayım yaptırsammı yaptırmasammı diye..

şunu söyleyim %50 %50 oranında memnuniyet ve şikayet var gerisi size kalmış artık. Duyumlarım bu denli çünkü.

bende bu yüzden muallakta kalıyorum.Aslında çokta gerekli değil sanıyorum.Yakıt tüktimi iyi enjektörle ilgili problemim yok.Çok zamanda enjektör temizleyici katkı kullanıyorum..
Son karar!!! VAZGEÇTİM 🙂

Aynen bende enjektör temizleyici malzemesini her depoya katarım çokta memnunum enjekterlörüm ilk günkü gibi duruyo Allaha şükür. yakıtta azalma çekişte farklılıkta yaratıyor

bende carbon clear dan sonra enjektör sesinin fazlalaştığını duymuştum

basınçlı temizleme yapıldığından dolayı sıkıntı yaşayanlar olmuş bu nedenle en iyisi enjektör temizleyici katkı maddeleri🙂

hiç kullanılmamış araçlarda direk olarak depoya temizleyici ürünler atılınca depoda ne var ne yok bütün pislikleri topluyomuş. arkasından 3 kere mazot filtresi değiştiriyolarmış. tabi düzenli kullananlar için böyle bişi olmaz herhal.

her 40 binde bir carbon clear yaptırdım. bi sorun olmadı.

Aynen bende enjektör temizleyici malzemesini her depoya katarım çokta memnunum enjekterlörüm ilk günkü gibi duruyo Allaha şükür. yakıtta azalma çekişte farklılıkta yaratıyor
hangi marka katkı kullanıyorsunuz ? hangi 0oranda ve sıklıkta ? birde fiatını söylerseniz....

hangi marka katkı kullanıyorsunuz ? hangi 0oranda ve sıklıkta ? birde fiatını söylerseniz....

katkı olarak sitede ağırlıklı olarak wurth öneriliyordu... bende aracıma würth attım ... fiyatı 25 tl... depoyu doldururken katkıyı katıp mazotla karışmasını sağlıyorsunuz... en az yarım depo yakıt olmalı araçta diye bilyorum... hangi sıklıkta atılacağı konusu muallak... kimi 2 depoda bid at diyor... kimi 1000 km de bir at diyor...

çekişte yakıtta bir şey hissetmedim... ama amaç öncelikle kurumların temizlenmesi ise varsın çekişi hissettirmesin, yakıtı azaltmasın... kendi işlevini yapsında yeter...

katkı olarak sitede ağırlıklı olarak wurth öneriliyordu... bende aracıma würth attım ... fiyatı 25 tl... depoyu doldururken katkıyı katıp mazotla karışmasını sağlıyorsunuz... en az yarım depo yakıt olmalı araçta diye bilyorum... hangi sıklıkta atılacağı konusu muallak... kimi 2 depoda bid at diyor... kimi 1000 km de bir at diyor...

çekişte yakıtta bir şey hissetmedim... ama amaç öncelikle kurumların temizlenmesi ise varsın çekişi hissettirmesin, yakıtı azaltmasın... kendi işlevini yapsında yeter...
teşekkür ederim açıklama için son derece objektif anlatmışsınız.

würth gercekden kaliteli marka ben 32 tl almıstımm her depoyu yarıladğım zaman kullanıyorum saygılar 🙂

würth gercekden kaliteli marka ben 32 tl almıstımm her depoyu yarıladğım zaman kullanıyorum saygılar 🙂

her depoyu yarıladığınızda yakıt almadan mı atıyorsunuz ve nekadar ?
teşekkürler

her depoda mı kullanıyorsunuz

kardeş süper paylaşım... teşekkürler... cc olayının nasıl bir işlem olduğunu tam olarak açıklamışlar... özellikle ikinci videoyuizleyince... dobloyu erzuruma doğru süresim geldi, adam o kadar güzel anlattı ki...😀😀

😀 tam bir şehir efsanesi oldu cc<<<kimisi asla yaptırrmayın aman ha diyor,kimisi çok iyi yaptırın diyor<<<

😀 tam bir şehir efsanesi oldu cc<<<kimisi asla yaptırrmayın aman ha diyor,kimisi çok iyi yaptırın diyor<<<

sorma abi ya... okonuda tam ortadayım... yaptırsammı-yaptırmasammı...*hmm**hmm*

kardeş süper paylaşım... teşekkürler... cc olayının nasıl bir işlem olduğunu tam olarak açıklamışlar... özellikle ikinci videoyuizleyince... dobloyu erzuruma doğru süresim geldi, adam o kadar güzel anlattı ki...😀😀
😀 😀 😀

yaptırma bence...

Back