carbon clean gerekli mi??

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
maliyalcin55 tarafından yazılan metin:
doblo vip premio tarafından yazılan metin:
maliyalcin55 tarafından yazılan metin:
teşekkür ederim arkadaşlar ... temizleyici de karar kıldım ve bir depoya döktüm... yakıt aldığım istasyonda "crotex" diye bir marka vardı onu kullandım.. ama bir dahaki depoya kadar uzman abilerimizin tavsiyesi ile "wurth" marka bulacağım 🙂

kesinlikle würth kullanın harika bi etkisi var

usta abilerim.. "crotex" isimli mazot katkısı kattığım depodaki yakıt bitmek üzere.. yukarıda yapılan tavsiyeler üzerine bir özel fiat servisinden "würth" marka seBasteo - MAZOT KATKISI CR (COOMMON RAIL) isimli bir ürün aldım.. bu ürünü veren usta bu ürün aracın deposuna karıştırman carbon claer etkisi yapar ve uzun bir müddet (en az 10 bin km kadar ) tekrar kullanman gerekmez dedi... sormak istediğim öncelikle aldığım ürün doğru ürün müdür bu ürünü dediği gibi bir kez kullanmam yetrli mi yoksa daha sık arlıklarla mı depoma dökmeliyim... bu markayı kulanan arkadaşlar hangi aralıklarla kullanıyorlar acaba.. son olarak ürünü 30 tl ye aldım piyasası böyle mi acaba (crotex 5 tl idi :🙂..

doğru ürünü almışsınız bende 25 liraya almıştım 1 yıl önce çok etkili bi ürün 10 binde bir atmanız yeterli egzostan ilk zamanlar siyah duman atabilir bu temizlendiğine işarettir[/quot

teşekkür ederim kardeş ... aydınlatıcı oldu ... yarın yakıt alırken karıştıracam depoya... umarım sonuç iyi olur...

Back