Arkadaşlar malum havalar ısınmaya başladı camlara film cektirtmeyi düşünüyodum ama yasak olduğu icin vazgectim perde taktırmayı düşünüyom bu konuda varmı fikirleri olan kac tl dir ne kadar zamanda takarlar.Daha önce taktıran arkadaşlardan yardım bekliyorum.
ben 50 tl ye taktırtmıştım 10 dakika felan sürüyor pek fazla bir zaman kaybı olmuyor kendin bile montajını gerçekleştirebilirsin rayların arasından iki vida atacan tamamdır 🙂
hiç deymez verecen 50 tl alacan kendin bile takarsın profesyonellik gerektirecek birşeyi yok ama bi taşlama makinanız olması lazım raylar biraz uzun ucundan kesmek gerekiyor
iş yüzünden pek fazla vaktim yok 50 tl fazla bir şey değil aslında cam başına 10 tl ye geliyor*tup* yakın zaman da halletmem lazım aksesuarcılar hallederler her halde yardımlarınız için çok teşekkürler.
araca yasak değil vizede hafif kusurlu diye geçiyor hiç bir sorun yaratmıyor ayrıca fiat aksesuarda da yapıyolar polis çevirmesinde her hangi bir sorun çıkmaz her halde
brain35 tarafından yazılan metin:
araca yasak değil vizede hafif kusurlu diye geçiyor hiç bir sorun yaratmıyor ayrıca fiat aksesuarda da yapıyolar polis çevirmesinde her hangi bir sorun çıkmaz her halde