7 litremi vay beee.D3 ler aynıdır dimi..bende sabah 3 litrelik bidonun yarısını doldurdum 1 litrelik antifirizli suyun yarısından sonra o bidonu titrek titrek dolduruyorum acaba taşarmı diye yuhh bana be *hehe*
evet d3 te de aynı hatta daha fazla olabilir çünkü su seviyesi 6 litrenin altına düşünce far yıkama çalışmıyor7 litremi vay beee.D3 ler aynıdır dimi..bende sabah 3 litrelik bidonun yarısını doldurdum 1 litrelik antifirizli suyun yarısından sonra o bidonu titrek titrek dolduruyorum acaba taşarmı diye yuhh bana be *hehe*
vaybe 7 litre 🙂 bende geçen aldım 5 lt suyu dolduruyorum dulduruyruom dolmuyo 😀 delikmi bu diye arabanın altına filan bakmıştım hatta
evet d3 te de aynı hatta daha fazla olabilir çünkü su seviyesi 6 litrenin altına düşünce far yıkama çalışmıyor7 litremi vay beee.D3 ler aynıdır dimi..bende sabah 3 litrelik bidonun yarısını doldurdum 1 litrelik antifirizli suyun yarısından sonra o bidonu titrek titrek dolduruyorum acaba taşarmı diye yuhh bana be *hehe*
Ülen. İyiki. Bir ve noktayı koymayı unutmuşuz. Tamam. Ne kızıyorsunuz ki. Bacak kadar çocuğa