Cam su depo hortumu çıkmış

muratinci

Yeni Üye
Doblo
Adı
Murat inci
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Selamınaleyküm arkadaşlar herkese hayırlı günler dilerim cam su deposundan hortum çıkmış fakat nereye takılacağını bulamadım yardımcı olur musunuz? İlgili resmi eke koydum

Dosyalar

• IMG_20200422_154718.jpg
    IMG_20200422_154718.jpg
    989,8 KB · Okunma: 247
Sol ön teker davlumbazının vidalarını sökerek cam su deposuna ulaştığınızda deponun yanında iki hortum girişi var biri ön cam diğeri arka cam fiskiyesine gidiyor. Silecek fiskeyesini çalıştırdığında hortumdan su geliyorsa on kaputta bulunan fiskiyeden çıkmıştır. Kaputtaki fiskiyeleri takip et bulursun.
Aracın yanına gidersem resim çekerim.

Resim çekip gönderebilirsen çok iyi olur hocam baktım ben göremedim Bi türlü araç 2014 doblo

abi arabanın tekerleği söküp davlumbazın vidaları var onları sökünce orda göreceksin

Yarın söküp bakayım Bi bulamazsam tekrardan yazarım çok teşekkür ederim

Yarın söküp bakayım Bi bulamazsam tekrardan yazarım çok teşekkür ederim
[/QUOT
Resimde görüldüğü üzere bı ucu kaputa bı ucu akünün yanından depoya gidiyor
IMG-20200423-WA0002.jpg
IMG-20200423-WA0005.jpg

Yaptım kardeşim Allah razı olsun valla gözümün önündeki yeri görmemişim ya ?
Kaputun altında su fıskiyelerine takılıyor elindeki yani ön kaputu kaldırınca görmen lazım

Kaputun altında su fıskiyelerine takılıyor elindeki yani ön kaputu kaldırınca görmen lazım
Yaptım çalışıyor hocam ama arka silecek ten su gelmiyor motor sağlam onun yeri nerede acaba bilginiz var mı

Yaptım çalışıyor hocam ama arka silecek ten su gelmiyor motor sağlam onun yeri nerede acaba bilginiz var mı
Arka silecek su fiskeyesini çalıştırdığında sol ön tekerden yere su damlıyor ise. Sol ön teker davlumbazini sökünce su deposunun yanında göreceksin.

Arka silecek su fiskeyesini çalıştırdığında sol ön tekerden yere su damlıyor ise. Sol ön teker davlumbazini sökünce su deposunun yanında göreceksin.
Yarın davlumbazı söküp bakıcam hocam yapabilirsem foto atarım size

Back