CAM FİLMİ

talha0126

Yeni Üye
Arkadaşlar yeni Üyeyim Bursa'dan 2006 Model 1.4 Fiat Doblo Sahibiyim.

Araçımın Camlarına Cam Film Taktırmayı düşünüyorum. Yasal Olarak Sıkıntı olurmu ?*hmm*

Hoş geldiniz. Yasal olarak film taktırmak nasıl oluyor. Birşeyi yasal yoluyla yapıldıktan sonra sıkıntı olucagını sanmıyorum.

talha0126 tarafından yazılan metin:

Araçımın Camlarına Cam Film Taktırmayı düşünüyorum. Yasal Olarak Sıkıntı olurmu ?*hmm*

ön camlara taktırmanız kanunen yasaktır.sürücü seviyesindeki ön ve yan camlara taktırmanız durumunda hem polis gördüğü yerde ceza uygulaması yapabilir hemde araç muayenesinden geçemezsiniz.

arka camlara takabilirsiniz.

RAPTOR tarafından yazılan metin:
talha0126 tarafından yazılan metin:

ön camlara taktırmanız kanunen yasaktır.sürücü seviyesindeki ön ve yan camlara taktırmanız durumunda hem polis gördüğü yerde ceza uygulaması yapabilir hemde araç muayenesinden geçemezsiniz.

arka camlara takabilirsiniz.

Ön arka farketmiyor, normalde cam filmi takmak yasak. Ama önler hariç yan ve arkadakilere genelde göz yumuyorlar. Fakat böyle olsa da muayenede kesinlikle sorun çıkaracaktır.

biz 1 numara cam filmi yaptırdık en ön cam hariç Allah a şükür şu zamana kadar bi sorun yaşamadık..

ben ön hariç arkaları 2 yaptırdımm sorun olmadıı ama olmayacagı anlamına gelmiyor tabikisi muanede sorun cıkmadı 🙂

bende yaptırmayı düşünüyorum bi bakalım tamponları boyattıktan sonra param kalırsa eğer zaten 10 gün sonra muayne var 😀

Selamın aleyküm sevgili ailem.....................

Back