Cam filmi Hk.

Doblo89

Daimi Üye
Selamun Aleykum Team Doblo Ailesi ve Değerli Admin Üstadlar. Dobloma nasip olursa camlarına film attirmayı düşünüyorum. Arka sağ sol Bagaj sağ sol ve Bagaj arka kapıya düşünüyorum inşAllah. Kaç numara olması lazım Tüvden geçmesi için. Hayırlısıyla ne kadar tutar maliyeti. Bir de bu Dobloların önüne krom panjur oluyor amblemin iki tarafina onlar ne kadar oluyor önerir misiniz onları. Teşekkür ediyorum şimdiden Allaha emanet olun hayırlı günler. 🙂

Benim araçta en koyunun bir açığı var, hafif kusur ile geçiyor muayenden...

Benim dobloda orjinal siyaj cam var muayenede cam filmi yazmislardi *pissed* tabi hemen cagirdim ilgili kisiyi film olmasa yazmazlardi dedi gel bak bakim dedim eline bi igne aldigeldi tum camlara tek tek bakti sonra zaten gecmissin niye itiraz ediyosun dedi aracimda olmayan biseyi yazmis halen inat ediyo ama sildirdim 😀 yani kisiye gore degisiyo isterse en acik film olsun gecemeyebilirsin

Cam filmi tuvden hafif kusur olarak geçiyor tüv kurulduğundan berı tüm arqbalarımızda film vardı sorunsuz geçtik şükür çok koyu veya çok açık sorun olmuyor ama yinede en koyusunu yaptırmayın trafikte sorun olabilir

Cevaplarınız için Allah razı olsun Can Dostlar çok sağolun. 🙂 Nasip olursa bende yaptıracağım inşAllah.

İnsallah. Fotograflari bekliyoruz 🙂

yakısır.. gule gule kullanın 🙂

Sagolun Can Dostlar Allah razı olsun inşAllah yaptırınca eklerim fotoları. Bu arada bir yere sordum 200 tl dedi pahalı değil mi sizce. 🙂

ortalaması zaten 150-200 tl cıvarı bende yaptırmak ıcın fıyat almıstım bırkac yerden ama yınede kalıteye gore fıyat degısıyor... hayırlısı olsun..

Boyle garantiyi kim kime verir..🙂

32ROZ5.jpg

Bende önlerde yok ama arkalarda super dark black var geçti bi sıkıntı olmadi

Ön camada yaptır güzel duruyor dikkat ceker aracın

Back