Merhaba 2011 Safeline Aracım Var Daha 1 Haftalık Falan 300 Km Oldu İşde Alalı Daha Önce Benzinli Araç Kullanıyordurm Simdi Dizele Gectim Arkadaslar Aracı Aldıgımdan Beri Sanki Gec Calısıyormus Gibi Geliyor Bana Saniye Tuttugumda 2 Sn Falan Surmuyor Ama Marj Motoru Cok Hızlı Ve Cok Dönüyormus Gibi Geliyor 1.3 Multujetlerde Bu Normalmi Yani Marj Motoru Cok Calısıyor Gibi Birde UfAK Bir Sol tARAFTA ŞanZuman Orlarda Motorun Ust Kısımlarında Bir Ufak Rulman Cıyıltısı Gibi Bisey Duyuyorum Cok Dikkat Edersem Bu Bi Sorun Cıkartırmıki Servise Sordum Normal Bunlarda Bu Calısma Dedi Sesde Norrmal Dediler Ama Genede İcim Rahat Etmedi Öyleki Bazen Calıstırmayı Kacırıyorum Aracta.. Arac Genel Olarak Güzel Birde Nasıl Rodaj Süresi Gecirmeliyim ? Bana Servistekiler 5000 Km Ye Kadar Bas 3000 -4000 devirlerde Vites Değiştir Dediler Bu Aracıma Eksimi Yazar Artımı ? Yani Servisimi Dinlim Yada Normal Ufak UfAK MI Basim Servise İnanarak Bir Kac Kez Bastım Ama icimde Bİr Huzursuzluk Oluşturdu Sıfır Aracta.. Cok Soru Sordum Galiba Kusura Bakmayın Artık İlk Aracım yANLIS biseyler Yapıp Zarar Vermek İstemiyorum bu Arada Daha Önceki Aracım Dacia İdi Sıfır Ondan Sonra Bu Mercedes Gibi Geldi 🙂 Kesinliklede Daciaa Almayın Modern Toros Baska Bisey Değil 🙂