Teşekkürler kardeşim.......celil tarafından yazılan metin:
cok guzel oldu ben ordakı duygu anlatılmaz yasanır hakkatten cok guzeldı
yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
:| ağlamak istiyorum ben gelemedim ya baki abiyi arayapı söyledim gelemiceğimi işim için ankaraya gitmem gerekiyordu çekimlerim vardı 🙁 . bir laf vardır bir şeyi bu kadar çok istersen olmaz derler benimkide o hesap oldu okadar çok istiyordum buluşmayı ama kısmet olmadı ya nasıl üzgünüm anlatmam size.
bakiergul tarafından yazılan metin:
Kardeşim keşke katılabilseydin 65 araçlık bir katılımdı ama hoştu forumda resimler var.....Üzme kendini bahara yenisini yapacaz bekleriz...............
hemen düzelttim kardeşim..................cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
Kardeşim keşke katılabilseydin 5 araçlık bir katılımdı ama hoştu forumda resimler var.....Üzme kendini bahara yenisini yapacaz bekleriz...............
🙂
Absolut kardeşim BÜYÜK İSTANBUL TEAM DOBLO buluşması başlığının 23. sayfasında var resimler.....
Kaybedilmiş birşey yok ........Sadece muhabbeti kaçırdın....inşallah daha güzelleride olacak..........ABSOLUT tarafından yazılan metin:
Absolut kardeşim BÜYÜK İSTANBUL TEAM DOBLO buluşması başlığının 23. sayfasında var resimler.....
Ewet resimleri gördüm. Çok güzeller emeğinize sağlık. Çok istiyordum aslında gelmeyi ancak kısmet olmadı. Dediğiniz gibi birdahakine inş.
Kesinlikle inanıyorum bahara çok çok güzel bir buluşma olacak.................cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
diğer buluşma bayağı canlı olacak gibi ...
Kaybedilmiş birşey yok ........Sadece muhabbeti kaçırdın....inşallah daha güzelleride olacak..........ABSOLUT tarafından yazılan metin:
Ewet resimleri gördüm. Çok güzeller emeğinize sağlık. Çok istiyordum aslında gelmeyi ancak kısmet olmadı. Dediğiniz gibi birdahakine inş.
ABSOLUT tarafından yazılan metin:
aynen öyle sizlerle tanışmayı çok istiyordum. burdan numaramı yazsam sorun olurmu bilmiyorum ama istanbula dışarıdan kim gelecekse beni arayabilir. onlarıda ağırlamak isterim memnuniyetle. Bu arada abi senin araç hala mı yok?[/quote
Sen uzun süredir forumu takip etmiyorsun kardeşim neler yaşadım neler ama nasipse bu hafta sonuna kadar teslim edeceklerini söylüyorlar.....