bursa koçarslanlar bosch car servis e motoru yaptiriyorum

Ugurr41

Daimi Üye
Doblo
Adı
Uğur
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.9 D Sx
Araç Yılı
2001
Renk
Yeşil
bugun kocaelinden 1.9 duz doblomun bastim marsina bursaya daha önce birkac is yaptirdigim ve memnun kaldigim ovaakca da kocarslanlar bosch car servise gittim.
sabah 9 gibi orda oldum.sinan usta karsiladi durumu anlattim.9 bucukta hemen lifte alip ise baladilar.ilgi alaka vs kendinizi gercekten guvende ve kurumsal biryerde oldugunuzu hissediyorsunuz.
rektefiye dahil iscilik toplam 50-55 bin tl diye konustuk.malzeme zaten acilinca belli olacak.
daha once izmitteki bosch car servisle iletisime gecmistim 12 ay garanti demislerdi.ancak ben daha once burada birkac islem yaptirdigim icin yine buraya getirmek istedim.
ortalama 8-10 güne cikacagini soyledi sinan usta.
ben calistigim icin arac cikana kadar gidemeyecegim.ara ara fotograflar atacak buradan islemleri yine paylasacagim.

Renault bayiliği de bunlarında 2006 da bursadaydım bende.Bursa sanayisi başka bir dünya ulaşamayacağın yedek parça ve usta yok iyi yapmışssınız bursada yaptırarak.

birde isuzuyla

Bende motoru yeni yaptirdim 120 bin liraya

Hayırlı olsun.

Neden motor yaptırıyordunuz ? Yakıtınız filan çok güzeldi. Sanırım 5.5lt - 6 lt yakıyordunuz. Bir arıza mı oldu bilmediğimiz.

yağ yakmaya basladi bende fazla ilerlemeden yaptirayim dedim yoksa yakittan vok memnunum 1.3lerden daha az yakiyor😁

yok dusunmuyorum.turbonun derdi tasasi bitmiyor gordugum kadariyla.ne kendisi ucuz ne isciligi ucuz ne tamiri ucuz.zaten suratla isim yok bana yetiyor 80-90 km/s.rampada da cekisim iyi. turbolusu 3 le cikiyosa ben 2yle cikiyorum pek bi espirisi yok benim icin yani.

ilk resimler geldi.
1000019511.webp
1000019508.webp
1000019505.webp
1000019502.webp
1000019499.webp

1.9 düz motorlar motor ömrü az oluyor diye duyardık gerçekten böyle mi? Tabi ki kullanım ve bakım etkiler ama böyle bir söylem var ne derece doğrudur? 1.9 multijet sandık motor atmayı düşündünüz mü?

aslinda kullanim disinda bir etki olacagini dusunmuyorum motor omrune.asil simdiki yeni nesil motor omurleri kisa oluyor yag icinde calisan triger kayisli arabalar var 50 binde motor yaptiriliyor.sandik motor dusunmedim astari yuzunu geciyor.
patates yagi gibi yagi motora ucuz diye koyyoruz mazotu 5 lira ucuz diye sacma sapan yerden aliyoruz sonra bu arabalarinda sorunu bitmiyor diyoruz😁😁servise gitmeyip sanayide neler yapiyiruz arabalarimiza

aslinda kullanim disinda bir etki olacagini dusunmuyorum motor omrune.asil simdiki yeni nesil motor omurleri kisa oluyor yag icinde calisan triger kayisli arabalar var 50 binde motor yaptiriliyor.sandik motor dusunmedim astari yuzunu geciyor.
patates yagi gibi yagi motora ucuz diye koyyoruz mazotu 5 lira ucuz diye sacma sapan yerden aliyoruz sonra bu arabalarinda sorunu bitmiyor diyoruz😁😁servise gitmeyip sanayide neler yapiyiruz arabalarimiza
2014 yılında aracımı 0 km aldım aldığımdan beri sadece yetkili serviste bakımını yaptırırım 60 bin km'ye geldim ilk gün nasılsa performansı bugünde aynı.Sanayide bakım yaptırmaya korkarım ben yan sanayi filtre sahte yağ vs. gibi durumlardan dolayı.stellantis 1.2 purtech motor üreten kadar onu alanda bu duruma ortak,kimse almasa adamlarda üretimden kaldırırdı.

zaten zincirli motora gectiler diye biliyorum.hatta yurtdisinda erken motor masrafi olursa karsiliyorlarmis turkiyeye de bi ara belki gelir belki😁

zaten zincirli motora gectiler diye biliyorum.hatta yurtdisinda erken motor masrafi olursa karsiliyorlarmis turkiyeye de bi ara belki gelir belki😁
Hukukun ve kanunun işlediği yerde üreticinin gö.ünden kan alırlar ve mecburen karşılarlar ama memleketimizde sanmıyorum karşılayacaklarını.Şu saatten sonra araç alacak olsam Japon ve Kore aracı dışında hiçbirine para vermezdim. Fiatta steallantis olduktan sonra maalesef peuget gurubu ile aynı araçları getiriyorlar.Adamlar V kayışı değiştirir gibi triger değiştirmek zorundalar ve ona rağmen motoru yemeyeceklerinin garantisi yok bu arabaya para verilir mi? Şu anda yağlı kayış alanlar bir süre sonra araçlarının ya son sahibi olacaklar ya da dip fiyattan satmak zorunda kalacaklar tıpkı opel 2.0 eski kasalardan insanların kaçtığı gibi.

Back