Buji Cikmiyor

Mustafa istenci

Azimli Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
0 +
Modeli
Araç Yılı
2012
Slm arkadaslar aracim buji kontrol etririn uyarisi verdi ustaya gittim arizali buji soulmuyor usta fazlada ugrasmadi kirilir diye ben kartal soganlikta oturuyorum bu isi nasil hallederim yakinlarimda bildiginiz bi usta varmi tornaci 100 tl istedi bir bujiye acil yardim

Buji kaynama daha çok ford marka araçlarda oluyor. Benim 100 000 de arıza verdi ve 4 ü de kolayca ciktı. Yine tedbiri elden bırakmamak lazım ama her işin ustası olması lazım.

maalesef bu konu hep sorun olmuştur
şans işi biraz
sağ sol yapıp yerinden oynatmaya çalışır çıkarsa çıkar
fazla zorlamayın kırılırsa birşeye benzemez

Benim 4, üde kırıldı ustalar sökemiyor tornacilar daha kolay cikariyor.en saglami tornaciya sokturmek kirilanida kolayca cikariyorlar.fiyat iyi cokdaha fazla istiyorlar.

Arkadaşlar bujiler 20 bin kilometre civarında değiştirilmeli zaten, vakti zamanında değişmediği için kaynıyorlar bu şekilde.

Kapak contanız sağlamsa kumara gerek yok tornacıda söktürün, değilse ustanız denesin kırılırsa kapak açılır, o sıra contanız falan da yenilenir tertemiz kapatırsınız.

Kronik ariza diyolar ama ben bu zamana kadar hic degistirmedim arac suan 71 binde aldigim 28 bin de idi aldigim kisinin degistirdigini sanmiyorum yarin bir gun ariza verdiginde buyuk ihtimal benimkilerde kaynamistir bence uzerine wd40 gibi sivilar sıkın yarim saat acmayi deneyin acilmazsa uzerine hafiften vurun gene acilmaz ise yarim saatte bir ayni olayi deneyin elbet sokulecektir diye tahmin ediyorum bununla ilgili bir video izlemistim cok zorlamak aninda kirar bujiyi

Gittigim ustada yag sokucu sıktı bir iki gu kullan gel dedi gene acilmassa tornaciya gidecem

Bu sorun bende de oldu. Gittiğim usta Carbon Clean yaptıktan sahra kolayca söküldü.

Back