BUHARLA YIKAMA

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
http://www.izlesene.com/video/jbs-buharli-oto-yikama-makinalari/2407771

http://www.izlesene.com/video/buharli-oto-yikama-makinasi/2973139

şu linklerde buharla yıkama var ama bence su ile yıkamaya benzeez arabanın çizilme ihtimali fazla gibi yada yanlışmı düşünüyorum:?

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
http://www.izlesene.com/video/jbs-buharli-oto-yikama-makinalari/2407771

http://www.izlesene.com/video/buharli-oto-yikama-makinasi/2973139

şu linklerde buharla yıkama var ama bence su ile yıkamaya benzeez arabanın çizilme ihtimali fazla gibi yada yanlışmı düşünüyorum:?

dene bakalım 😀 o zaman düşüncelerini öğreniriz 😀 iyiyse yaptırırz değilse yaptırmayız 😀😀

bizim burda geçen gün bi komşu yaptırdı hatta adamlar kendi gelip sokakta yaptılar araba gıcır gıcır oldu 😀 😀

bizim buralarda yokki buharla yıkayan makinası 3000 liraymış alacaktım ama fiyatı görünce *eek*oldum

gerekte yok zaten çünkü park etmeye zor yer buluyoruz bu akşam cilalı su ile yıkadım mis gibi oldu güzel havayı değerlendiriyim dedim😀😀😀

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
bizim burda geçen gün bi komşu yaptırdı hatta adamlar kendi gelip sokakta yaptılar araba gıcır gıcır oldu 😀 😀

işe yaradı yani can nekadara yaptılar acaba

işe yaradı yani can nekadara yaptılar acaba
abi fiyatını tam bilmiyorum zaten yaptıranda bi bayandı fiat pandasına yaptırdı zaten araba küçük 15-20 dakikaya bitirdiler 😀 😀

acaba bezle siliyorlar ya o çamur kalıntısı kalıyorsa ki videolarda pek kalmıyor kılcal izler oluşturur mu

acaba bezle siliyorlar ya o çamur kalıntısı kalıyorsa ki videolarda pek kalmıyor kılcal izler oluşturur mu
*hmm* abi aklında sorular varsa bence normal yıkamaya devam et 😀

zaten devam can ben kendim cila ve cilalı şampuanla yıkıyorum arabayı ilk önce yıkatıp kendim tekrar yıkarım temizlik konusunda çok titizim 😀😀😀😀

zaten devam can ben kendim cila ve cilalı şampuanla yıkıyorum arabayı ilk önce yıkatıp kendim tekrar yıkarım temizlik konusunda çok titizim 😀😀😀😀
Bizim dobloda her pazartesi çorluya gittiği için babam havaalanında garaja sokuyo yıkama makineside var + köpük her pazartesi doblo full+full yıkanıyo 😀 😀 😀

Bizim dobloda her pazartesi çorluya gittiği için babam havaalanında garaja sokuyo yıkama makineside var + köpük her pazartesi doblo full+full yıkanıyo 😀 😀 😀

ne güzel işte can bende kışın yıkattırıyorum kar yağsa bile geçen kış yıkamacı aramıştım karda 😀

ne güzel işte can bende kışın yıkattırıyorum kar yağsa bile geçen kış yıkamacı aramıştım karda 😀
😀 😀

geremy tarafından yazılan metin:
araç temizliği üzerine doblo vip premio üstüne tanımam.
Aynen....... her ay araca pasta cila *tup*

buharlı yıkamada kaportav lastiklere plastik aksamlara çok yakın tutlması sorun açabilir dikkat edin.

buharlı yıkamada kaportav lastiklere plastik aksamlara çok yakın tutlması sorun açabilir dikkat edin.

hmm uyarı için sağol mustafa ustam...*tup*

geremy tarafından yazılan metin:
araç temizliği üzerine doblo vip premio üstüne tanımam.
Aynen....... her ay araca pasta cila *tup*

can pasta değil sadece boyuya korum ve parlatma uygulanıyor pasta uygulasak boya kalmaz arabada😀

aman her ay pasta olursa yıl sonunda saca merhaba dersin

araba metalik gri olur vallahi😀

ben mikrofiber eldivenle yıkıyorum bezlerde mikrofibeer her ay cila o yüzden kılcal izler oluşmuyor ve o izler olmadığı sürecede pastaya gerek yok

Back