- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
doblo vip premio tarafından yazılan metin:
http://www.izlesene.com/video/jbs-buharli-oto-yikama-makinalari/2407771
http://www.izlesene.com/video/buharli-oto-yikama-makinasi/2973139
şu linklerde buharla yıkama var ama bence su ile yıkamaya benzeez arabanın çizilme ihtimali fazla gibi yada yanlışmı düşünüyorum:?
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
bizim burda geçen gün bi komşu yaptırdı hatta adamlar kendi gelip sokakta yaptılar araba gıcır gıcır oldu 😀 😀
abi fiyatını tam bilmiyorum zaten yaptıranda bi bayandı fiat pandasına yaptırdı zaten araba küçük 15-20 dakikaya bitirdiler 😀 😀doblo vip premio tarafından yazılan metin:
bizim burda geçen gün bi komşu yaptırdı hatta adamlar kendi gelip sokakta yaptılar araba gıcır gıcır oldu 😀 😀
işe yaradı yani can nekadara yaptılar acaba
*hmm* abi aklında sorular varsa bence normal yıkamaya devam et 😀doblo vip premio tarafından yazılan metin:
acaba bezle siliyorlar ya o çamur kalıntısı kalıyorsa ki videolarda pek kalmıyor kılcal izler oluşturur mu
Bizim dobloda her pazartesi çorluya gittiği için babam havaalanında garaja sokuyo yıkama makineside var + köpük her pazartesi doblo full+full yıkanıyo 😀 😀 😀doblo vip premio tarafından yazılan metin:
zaten devam can ben kendim cila ve cilalı şampuanla yıkıyorum arabayı ilk önce yıkatıp kendim tekrar yıkarım temizlik konusunda çok titizim 😀😀😀😀
Bizim dobloda her pazartesi çorluya gittiği için babam havaalanında garaja sokuyo yıkama makineside var + köpük her pazartesi doblo full+full yıkanıyo 😀 😀 😀doblo vip premio tarafından yazılan metin:
zaten devam can ben kendim cila ve cilalı şampuanla yıkıyorum arabayı ilk önce yıkatıp kendim tekrar yıkarım temizlik konusunda çok titizim 😀😀😀😀
😀 😀doblo vip premio tarafından yazılan metin:
ne güzel işte can bende kışın yıkattırıyorum kar yağsa bile geçen kış yıkamacı aramıştım karda 😀
Aynen....... her ay araca pasta cila *tup*geremy tarafından yazılan metin:
araç temizliği üzerine doblo vip premio üstüne tanımam.
buharlı yıkamada kaportav lastiklere plastik aksamlara çok yakın tutlması sorun açabilir dikkat edin.
Aynen....... her ay araca pasta cila *tup*geremy tarafından yazılan metin:
araç temizliği üzerine doblo vip premio üstüne tanımam.
aman her ay pasta olursa yıl sonunda saca merhaba dersin