Teşekkür ederim abi.180 tl. dediler kavga dövüş 150 tl.ye yaptırdım.Kaportayı delmiyorlar abi 3 tarafına çift taraflı bant + Dayson siyah (Silikonun gelişmişi) belirli aralıklarla sıkıyorlar ve yapıştırıyorlar tabi daysonun kuruması 6 saatden fazla sağlam bi yapıştırıcı yani.
@oktay_1975
yalnız adamlar , benim çocukta var küçük resim fırçası .
onunla dar yerleri , kalorifer deliklerini , her yeri temizlediler
ben onlar kadar uğraşamam.
teşekkürler Volkan .
uzun zamandır aklımda vardı , havalar biraz düzelsin - ısınsın diye bekliyordum
kısmet bu güne oldu.
allah herkesin gönlüne göre versin.
Teşekkür ederim.Egsoz tanesi 30 tl. egsozcu arkadaşım olduğu için ikisini 30 lira verdim 😀 Soldaki aktif değil orda stepne olduğu için yapamadılar.3-5 egsozcuyu gezdiğim halde çok istedim ama bi türlü yapan çıkmadı.Bi yerde aktif olmaması da benim için daha iyi düzenli 3 ayda 1 nikelaj yaptırıyorum.Her seferin de kaynatılıp tekrar takılması ugraştırıyor.Aktif olmayan iki yerden civatalı kolay oluyor.Diğeri her seferinde kesilip kaynak yapılıyor.
Hileden kastınız içini boyayıp ağız gelen kısmını da boyamaksa onu da denedim bu sefer görüntü hoşuma gitmedi.Ben kararmasın dan çok parlak olmasını istiyorum.Mesela her yıkama da ıslak mendille ikisini de sildiğim zaman iyi parlıyor.
@aozgur
Egsozun kaynak olması gerekn yerini kapatıp L şeklinde parça ile aracın tabanına monte edildi.Aklıma gelirse foto. çeker paylaşırım bi ara 😉
675 abi.Spoiler yapılırken her ihtimale karşı resim çekip verdim.Boyatılırken fiat doblo 675 belirtmemişler ortaya pembe gibi bi renk çıkmış 😀
Bu da renk kodumuz ;