Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@volkan guney
Sağolasın hocam Michelin primacy 3 tanesi 170'e geldi michelin bayiisi arkadaşım var biraz indirim yaptı bana interentte pek araştırmadım samimi dostum olduğu için direk ona gittim bunları önerdi bana.Fakat lastikler konusunda birşey söyleyemiycem çünkü şehiriçi yavaş hızda bayiiden eve geldim dün henüz yola çıkamadım 🙂 gerçi michelin beni mutlu eder diye düşünüyorum

Bugün dobloma 4 tane continantal lastiklerini aldim far sis xenon taktim app plakalarinida taktim doblom ve ben cok mutluyuz 🙂

Hava şartlarından dolayı bi türlü taktıramadığım 🙁 spoilere hazır vaziyet de yerinde kontrol ettik 😀

hepinize hayırlı olsun. src ler kaça mal oldu?sınavlı mı? sınavsız mı?

2003 yılı öncesi ehliyetim olduğundan sınavsız
Sanirim kart başı 34 tl yatırım
10 tl de kargo
70-80 tl ye mal oldu
2 adet kart

@oktay_1975
nereye başvurmak gerekiyor.kanun değişmeden bizde alsak iyi olur.devlet yarın uyanır işi değiştirir.benim yeğen boluya gitti sadece sınava girmek için.birde src 1-2-3 hepsinide alabiliyormuyuz.

@MEHMET78
Ehliyetinin sınıfına göre
Benim C vardı 2 ve 3 aldım
Ama 3 alan 4 ü almış sayılıyor.
Önce bir araştır src için gerekli evraklar yaz google a daha sonra net detaylari anlatırım.
Neye ihtiyacın var yada hangisini alacaksın. Vs.
Adresi ezbere bilmiyorum ama gelen evraklar duruyor ordan yazarım
Tlf vs.

FB_IMG_1428612489156.jpg
ohhhh miss 🙂

bol bol temizlik iç dış yarın nasipse pasta cilası var

benimkisininde yağ değişimi geldi 24 gün sonra servis diyor.
yaz bakımıyla beraber yaptıracam gibi ...

@oktay_1975
şimdilik hiçbirine ihtiyacım yok aslında.devlet yarın bir gün kanunu değiştirirse alayım diye.bende b ehliyet.

ön cama güneşlik filmi çekmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olacak birisi var mı

sabah doğru ziebart ta gittim. detaylı antibakteriyel içtemizlik. boya temizlik parlatma ve koruma yaptıracam.
20150410_074702_zps1gyopc6b.jpg

işin nerdeyse sonuna gelmişler içi kurutmaya alınmıştı
20150410_182119_zpscgzrmlyr.jpg

bu işi gerçekten aşmışlar . hakkı ile yapıyorlar
20150410_185947_zpsbl8l3z8t.jpg

ben yaptıkları işi beğeniyorum. eskiden de biliyorum ...
20150410_190106_zpssd5wblho.jpg

detaylı antibakteriyel iç temizlik ve vinil koruma yapıldı
20150410_190155_zpsezjlczji.jpg

aracımın içi temiz sayılırdı . ama bu halini görünce daha da temiz olmuş...
20150410_190221_zps0tnefwpc.jpg

tavanlarda ufak defek lekeler vardı , özellikle cam kenarları . camları açınca ister istemez giren rüzgar bu bölgeyi kirletiyor . tertemiz olmuş
20150410_190248_zpsjvpixxj7.jpg

sonuç itibarı ile beğendim.
ezelden kalma küslüğüm vardı , yaptıkları iş ve aldıkları fiyat karşılığında barıştık .
el sıkışıp helalleştikten sonra eve geldim.
saygılar.

Son düzenleme:
IMG-20150410-WA0006.jpeg
IMG-20150410-WA0004.jpeg
IMG-20150410-WA0009.jpeg
Sözde Küllüğe led döşiyecektim ama bi baktım göğüs koltuğa inmiş :ssrtcbya:

oAB9dk.jpg

1 haftadır beklediğim spoiler (Yanlış boya yapılan,Hava şartlarından ötürü takılamayan) bugün taktık.Yarın da bi yıkadık mı tertemiz olur :asik:

@MuRaT09
Gardaş çok güzel olmuş kaca liraya yaptırdı n ve montajını kaporta yı delerek mi yaptilar

Back