buda benim doblom ''megajet''

screamforce

Aktif Üye
selamunaleyküm arkadaşlar işte benim doblom daha yeni aldık sayılır (1 ay olmadı) borcu bitsin güzel uygulamalarla devam edicez far karartma ,tampon boyama, chip tuning, jant, logo iptali, app plaka(ön kare), sis lambası, ses sisteminde ufak değişiklikler, amerikan park ve en önemlisi arkaya 4 torba çimento 🙂 *hehe**rofl* şimdiye kadar yaptıklarım ;
stoplara folyo kaplama , bagaj lambası led yapımı ,anahtarlık karbon kaplandı ,bide park lambalarının çamurluk sinyalindeki lambalarla değişimi
fotoraf0558.jpg

By at 2012-09-13
fotoraf0559.jpg

By at 2012-09-13
fotoraf0561.jpg

By at 2012-09-13
fotoraf0563.jpg

By at 2012-09-13
fotoraf0565.jpg

By at 2012-09-13
fotoraf0566q.jpg

By at 2012-09-13
fotoraf0564.jpg

By at 2012-09-13
fotoraf0564copy.jpg

By at 2012-09-13

hayırlı olsun güle güle kullanın

hayırlı olsun.

sağolun teşekkürler. araç hakkındada yorumlarınızı alırsam sevinirim.

güzel araç.güle güle kullanın.

teşekkürler. eksiklere borcu bitince başlayacağım inşaallah seneye tam anlamıyla biter gibi geliyo 🙂

kazasız belasız sürüşler......yanlış görmediysem üstte sanruf var...

teşekkürler. evet sanruf var çok işe yarıyo ve süper görünüyo

ruhsata işlettiniz mi? ne kadar tuttu.

sanruf hakkında bilgi verirmisin? su damlatma olayı var mı?

parklar turuncumu?
evet turuncu çamurluk sinyalindeki lambalarla değiştirdim bugün çamurluk sinyallerinide turuncu transparan folyo kaplayacaktım babam arabayı götürmüş yarına kaldı tavsiye ederim çok hoş duruyor.

sanruf hakkında bilgi verirmisin? su damlatma olayı var mı?
daha yağmurda bakamadım ama yıkadığım zamanlar özellikle bakıyorum damlatma olayı var mı diye şimdiye kadar olmadı . alman markası galiba yarın bakar söylerim markasını

parklar turuncumu?
evet turuncu çamurluk sinyalindeki lambalarla değiştirdim bugün çamurluk sinyallerinide turuncu transparan folyo kaplayacaktım babam arabayı götürmüş yarına kaldı tavsiye ederim çok hoş duruyor.

benimkiler mavi yan sinyalleri nasıl söküyoruz ? elime yarım metre beyaz led geçti onu plakanın altındaki boşluğa güv
leler yüz şeklinde çekebilirim bu arada trasparanı ben sordum sordum bulamadım ne tür reklamcılarda bulurum

Back