forkliftAbim ne öperatörüsün... 🙂
koç holding fabrikası türk traktör traktör üretimi yapılıyor bende traktörlerin kabinlerini getiriyorum kabinler fabrikanın dış sahasında kış şartlarında oldukca zor oluyor 🙂İş ne üzerine?
sibop derken abi anlamadım lastik sibop'Umu 🙂Sibop ihtiyacını nereden karşılıyorlar ki acep... 🙂
sibop derken abi anlamadım lastik sibop'Umu 🙂Sibop ihtiyacını nereden karşılıyorlar ki acep... 🙂
valla şimdi 3 kademede iş dagılımı var satın almacısı satın alır parça fabrikaya gelir iş takipcisi bulur ranzasına koyar montaj elemanı ordan alır ve montaj ını yapar yani ben bilmem nerden geldigini kimin hangi firmanın yaptıgını ha kabinlerini dersen yarış oto yapıyor 🙂sibop derken abi anlamadım lastik sibop'Umu 🙂Sibop ihtiyacını nereden karşılıyorlar ki acep... 🙂
Aynen kardeşim.... Lastik sibop imalatçısıyım ben....
valla şimdi 3 kademede iş dagılımı var satın almacısı satın alır parça fabrikaya gelir iş takipcisi bulur ranzasına koyar montaj elemanı ordan alır ve montaj ını yapar yani ben bilmem nerden geldigini kimin hangi firmanın yaptıgını ha kabinlerini dersen yarış oto yapıyor 🙂sibop derken abi anlamadım lastik sibop'Umu 🙂Sibop ihtiyacını nereden karşılıyorlar ki acep... 🙂
günlük 120 motor çıkıyo 120 *4 =480 fabrika haftada 6 gün çalışıyo =2880 yani bir şekilde irtibata geçsende yetiştirebilirmisin ?valla şimdi 3 kademede iş dagılımı var satın almacısı satın alır parça fabrikaya gelir iş takipcisi bulur ranzasına koyar montaj elemanı ordan alır ve montaj ını yapar yani ben bilmem nerden geldigini kimin hangi firmanın yaptıgını ha kabinlerini dersen yarış oto yapıyor 🙂sibop derken abi anlamadım lastik sibop'Umu 🙂Sibop ihtiyacını nereden karşılıyorlar ki acep... 🙂
Bağlantı kurmak lazım kardeşim... 🙂
günlük 120 motor çıkıyo 120 *4 =480 fabrika haftada 6 gün çalışıyo =2880 yani bir şekilde irtibata geçsende yetiştirebilirmisin ?valla şimdi 3 kademede iş dagılımı var satın almacısı satın alır parça fabrikaya gelir iş takipcisi bulur ranzasına koyar montaj elemanı ordan alır ve montaj ını yapar yani ben bilmem nerden geldigini kimin hangi firmanın yaptıgını ha kabinlerini dersen yarış oto yapıyor 🙂sibop derken abi anlamadım lastik sibop'Umu 🙂Sibop ihtiyacını nereden karşılıyorlar ki acep... 🙂
walla sitesine gir bi bak istersen türk traktör deyince cıkargünlük 120 motor çıkıyo 120 *4 =480 fabrika haftada 6 gün çalışıyo =2880 yani bir şekilde irtibata geçsende yetiştirebilirmisin ?valla şimdi 3 kademede iş dagılımı var satın almacısı satın alır parça fabrikaya gelir iş takipcisi bulur ranzasına koyar montaj elemanı ordan alır ve montaj ını yapar yani ben bilmem nerden geldigini kimin hangi firmanın yaptıgını ha kabinlerini dersen yarış oto yapıyor 🙂sibop derken abi anlamadım lastik sibop'Umu 🙂Sibop ihtiyacını nereden karşılıyorlar ki acep... 🙂
Her türlü gece gündüz yetişirimde... Önemli olan işi bağlayabilmek.... 2880*4 diyeceksin... Benim haftalık sibop üretimim olacak....🙂
askinin orda sen?nerde oturuyorsun ugur yarın bulusabiliriz 🙂
evet sende etimesgutta oturyorsun degilmi?aski derken etm askimi?