Bu Dobloyu Almak Mantiklimi??acil Yardim Lutfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cemocan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cemocan

Azimli Üye
Adı
Cenal
Kan Grubu
AB RH +
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2001
Arkadaslar selamun aleykum.2009 model 196.ooo km deki bu doblo 23.5 e alibirmi??lutfen acil yardim..eger olumlu yanit alirsam ekspertize sokucam arabayi..

Dosyalar

• IMG-20170404-WA0021.jpg
    IMG-20170404-WA0021.jpg
    121,1 KB · Okunma: 33
alın maşallah

Tek sürgülü kapı düşün derim,çift sürgülü olsaydı daha iyi olurdu

Evet hocam o b3ni biraz vazgeciriyor ayroca km 196.ooo olmasi ama burdaki yoneticilerimizin verecegi karar dogrultusunda kararimi vericem

Bende 2012 var 172 binde ,km çokta sıkıntı değil motoru düzgünse ama sürgülü kapı düşündürüyor

Abi tek sürgü sıkıntı soldaki oturan kişi incek mesela sağdaki kişiler inmeden inemez

@Cemocan
Aleyküm selam al kardeşim dediklerini o fiyata iyi hayırlı olsun

@Denizburakustun
Hoş geldiniz foruma

Kapıya takıldıysan alma derim.Çünkü kapı önemli. 4 kapı her zaman iyidir.

Ben olsam 4 kapı bakardım. Aile için ve çocuklarda varsa, sola parkedince çocukların yol taraftan inmesini istemem. Ticari amaçla alınacaksa alınır.

@Abdullah313
👍

Araba temiz duruyor 192 binde demişsiniz motoru gösterin ustaya yag yakma üfleme gibi bi sıkıntı yoksa alınabilir

Km çok fiyatına göre

Ayrıca pek gözüm tutmadı boyasını duruşunu

Fiyati km si vs herşey bi yana mal yükleyip indirmek ten başka bir derdiniz yoksa ben hic yorum yapmamis olayim.Ama ailece bi yerlere gidicez dükkân önünde klamiycak dersen velev ki uygun olsun boşver.

araba temiz,fakat kilometreden ziyade,tek sürgü kapı olması sana ilerde daha fazla değer kaybına sebebiyet verecek

Back