bu araç için ne düşünüyorsunuz

hakanckmkc

Aktif Üye
Doblo
Adı
hakan çakmakçıoğlu
Kan Grubu
0 +
Meslek
özel sektör çikolata
Aracınız
Doblo
Modeli
Active
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2006
Renk
KIRMIZI
buaraç için ne düşünüyorsunuz öğrene bilirmiyim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-2006-model-otomobil-muayene-2-yil-klima-abs-ful-genc-otomotiv-147178341/detay/
gönlümde bu araba yatıyor ama kime sorsam orayakadar gidilmez diyor adamda muayeneyi yaptırmadan satacağım diyor bende bekliyorum
ilkdefa uzaktan araba almaya niyetlendim fakat hekes karşı bende arabadan pek anlamam kandırlar seni boşfer diyorlar

hacı abi ön kaput,ön tampon,sağ ön çamurluk,sol ön kapıdan sonra ki bütün bordo sacı (özellikle arka köşesi),sol arka çamurluk (bordo),sağ-sol arka stop kolonları ve arka kanatlı kapılar dikkatlice incelenecek.

araç orijinal camlı değil.sonradan açma.koltuklar orijinal değil.

kimseyi zan altında bırakmak istemem.arabayı alacaksan adamla anlaş,gidince arabayı yetkili fiat servisinde expertize sok.araba adamın dediği gibi 2.5 parça boyalı çıkarsa expertizi öde,piyasasına göre anlaşın.

ama araba satıcının dediği gibi çıkmazsa expertizi satıcıya yükle,bedava verse alma arabayı.

hakan abi bence o arabaya hiç gitme o araba otomobil ruhsatlı olduğunu zannetmiyorum araba zaten panelvandan açma ki maxinin otomobil ruhsatlısını fiat üretmedi zaten sonradan açma ayrıca arabanın fiziğinde bozukluklar var araba komple boyalı gibi duruyor toplanması gereken bi araba arabanın arka bagaj kapılarına dikkatli bakın hatları komle bozuk arkadanda darbe yemiş gibi

araba doblo cargonun fulü imiş 2 airbag abs klima vard gibi zxaten işartetlemiş fotodada 2. airbag görünüyor

tabi sen bilirsin ama otomobil ruhsatlı olup olmadığını trafikten öğrenebilirsiniz heralde plakadan çıkar diye düşünüyorum

vazgeç abi bence elinde patlar

Abi insanın içinde duygu belirir ya hani olumlu olumsuz.

Ben bu araca komple olumsuzum abi hiç alınası bir araç gibi görünmüyor.

Fiyatını da 17.000TL yazmış. 18 veya 19a çok güzel orjinal 1.3 combi bulursun abi. Sonradan açılma felan uğraşma böyle şeylerle.

Ne sesi kesilir bu arabanın ne sıkıntısı. Motor tekrar yapılmış vs.

Kimseyi zan altında bırakmayı sevmem de Galericilerin şöyle ilanlarda "başkaları gibi şunu yapmadık" deyip dürüstçülük oynaması bana abes geliyor.

Hayırlısı yine de abi.

uzak dur aga...

hakan abi afedersin ama eşek gibi çalışmış araba 🙂 18-19 civarı daha iyi bir araç bulabiliriz diye düşünüyorum. Bu haldeki arabaları zararına çok çabuk elden çıkaranları gördüm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-acil-2008-model-cift-surgu-tek-kapak-cift-airbag-150985855/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-2007-doblo-1.3-multijet-active-140793139/detay

Bunlar gibi arabalara bak abi paranı boşa harcama...

arabayı almaktan vazgeçtim bakalım hayırlısı
yorumlarınız için teşekkürler

beratın tavsiyelerinden 2007 olan düzgün duruyor ama 2008 dynamic toplanmış bilgin olsun abi

Back