boyadaki kabarcıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
2nq37.jpg

arkadaşlar önceden az vardı şimdi çoğalmış bu kabarcıklar neden oluyor ve cözümü boyatmakmı?

geçmiş olsun.

sanırım orjinal boya değil.
boya altı macun kabarmış tek çare yeniden boyatmak.

sanırım orjinal boya değil.
boya altı macun kabarmış tek çare yeniden boyatmak.

*tup**tup*

berat bu parça önceden boyanmş heralde ve boya kabarması başlamış bopyayan ustanın hatası aslında aslında en ince su zımparası ile yok edilebilir üzerinede güzel bir pasta cila ile halolur gibi duruyor olmaz ise tek çare yeniden boyatmak ama boya atana kadarda göze batmaz

berat bu parça önceden boyanmş heralde ve boya kabarması başlamış bopyayan ustanın hatası aslında aslında en ince su zımparası ile yok edilebilir üzerinede güzel bir pasta cila ile halolur gibi duruyor olmaz ise tek çare yeniden boyatmak ama boya atana kadarda göze batmaz

böyle olacağını sanmıyorum.
boya altı sağlam olmadığı için kabarma yapmış artık geri dönüş olmaz.

oto boyaları pek çok şeye direnç gösterir ama işçilik hatası-reçine-kuş pisliği*fren hidroliği-tiner gibi şeylere karşı koyamaz.

durucak şuanda abi eğer dahada sıklaşırsa mecbur boyatırız

kabarcıklar biraz daha sıklaşır ve büyür sonra boyda çatlaklar oluşmaya başlar.çok uzun süre böyle kalırsa basınçlı su ile bile çıkmaya başlar.
bunu boyayan ustayı bulsan keşke.

bulamam abi bizden önceki sahibi boyatmışzaten bazıyerlerde dökülüyo ama az

çamurluğu boyatmıştık iyi boyamamıştı usta bende ustaya gösterdim orayı bidaha olmaz dedi tekrar boyadı

aynen geri dönüş yok tekrar boyanmalı...ama o ustayı bulan olursa heber versin...

aynen geri dönüş yok tekrar boyanmalı...ama o ustayı bulan olursa heber versin...

😀😀😀

böyle olacağını sanmıyorum.
boya altı sağlam olmadığı için kabarma yapmış artık geri dönüş olmaz.

oto boyaları pek çok şeye direnç gösterir ama işçilik hatası-reçine-kuş pisliği*fren hidroliği-tiner gibi şeylere karşı koyamaz.

mustafaya katiliyorum..zemin saglikli degil boyacilar bu duruma silikon yapmis derler...dolayisi ile zemin saglam olmayinca sorun buyur...

arkadaşlar önceden az vardı şimdi çoğalmış bu kabarcıklar neden oluyor ve cözümü boyatmakmı?

kardeş bu kesim sonradan boyanmış,ya boya kurumadan su almış,yada macun tam kurumadan boya atılmış...sonuç bu kabarma...

boyacıya gidilecek,bı kısım komple kazınacak,yeniden adam gibi macunlanacak,adam gibi zımparalanıp astarlanacak,sonra tekrar zımparalanıp tekrar astarlanacak,son kez zımparalanıp adam akıllı güzelce boyanacak!

boya işlerinizi fırında yaptırın...araç boyandıktan sonra en az 1 gün su ile temas etmemelidir...toz ve nem almamalıdır.

bu yapılmazsa daha beter olacak...sonra parçayı değişmek zorunda kalacaksınız.

berat sonuç olarak o parça boyanacak

Back